ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Γκέκος «Δύσκολο παιχνίδι»

Ο Κολοσσός Ρόδου αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Περιστέρι την Κυριακή το απόγευμα (16/12, 15.45) και ο Μηνάς Γκέκος αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
«Παίζουμε με μία πολύ οργανωμένη και δυνατή ομάδα. Το Περιστέρι δεν έχει απώλειες στην έδρα του, αν εξαιρέσει κανείς τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι το Περιστέρι ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και παίζει συγκεντρωμένα. Οι αντίπαλοι μας παίζουν καλύτερα μέσα στο Περιστέρι και έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου τους, αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και πιστεύω ότι θα έχουμε τη συγκέντρωση για να διεκδικήσουμε τη νίκη στο Περιστέρι».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσαλδάρης επισήμανε: «Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Είχαμε περάσει μία περίοδο με πέντε σερί ήττες, κάτι που δεν ήταν και το καλύτερο για μας.

Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε την περασμένη Κυριακή. Σαφώς και το παιχνίδι είναι δύσκολο, καθώς το Περιστέρι είναι μία νεανική, ενθουσιώδης και επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το Περιστέρι δεν επηρεάζει ακόμη και να βρίσκεται πίσω στο σκορ, οπότε χρειάζεται προσοχή μέχρι το τέλος. Βέβαια δεν αρκεί μόνο η συγκέντρωση, αφού για να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε καλά».