ΚΟΡΟΙΒΟΣ: ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ “Δεν φοβόμαστε κανέναν”

12:17 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Α2 , ΚΟΡΟΙΒΟΣ |Στο Ψυχικό δοκιμάζεται αύριο (Σάββατο 10/11) ο Κόροιβος και ο πολύπειρος φόργουορντ, Σωτήρης Γκιουλέκας, έδωσε το στίγμα του για το ντέρμπι της αγωνιστικής, κρατώντας χαμηλούς τόνους, αν και πιστεύει απόλυτα στις δυνατότητες της ομάδας του…

“Σίγουρα παίζουμε μία ομάδα η οποία είναι αήττητη στη βαθμολογία, όμως κι εμείς έχουμε τέσσερα στα τέσσερα και πάμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς, απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους. Θα πάμε να κερδίσουμε, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λαρισαίου φόργουορντ, που πρόσθεσε: “Είναι απαραίτητο να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά, ώστε να είμαστε έτοιμοι -ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι- να αντιδράσουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό”.Ερωτηθείς για τι θα πρέπει να προσέξει ο Κόροιβος, επεσήμανε: “Τα δυνατά σημεία του Ψυχικού έχουν να κάνουν με την πολύ καλή περιφέρεια. Οι Μοσχοβίτης και Πέττας παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος των επιθέσεων της ομάδας και είναι επικίνδυνοι. Γενικότερα, έχουν με ποιότητα, αλλά κυρίως οι δύο προαναφερθέντες μαζί με τον Πέτρουλα κάνουν τη διαφορά”.

“Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βγάζουμε όσο περισσότερα λεπτά καλού μπάσκετ γίνεται. Μπορούμε να βελτιώσουμε κι άλλο τόσο την επίθεσή, όσο και την άμυνά μας για να φτάσουμε στο στόχος μας που είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε”.