ΚΟΡΟΙΒΟΣ: “Καλωσορίζουμε την ιστορική ΑΕΚ”

11:24 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Α2 , ΑΕΚ , ΚΟΡΟΙΒΟΣ |Ο Κόροιβος τίθεται το προσεχές Σάββατο (17:00) αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και ένα από τα σημαντικότερα της ιστορίας του. Ο Βασίλης Νιπεργιάλης και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος ετοιμάζουν την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα για την αναμέτρηση με τη “βασίλισσα” και το σημαντικό είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, δίνοντας τις απαραίτητες διευκρινήσεις στον κόσμο για τη σπουδαία αναμέτρηση:”Εν όψει του σπουδαίου σαββατιάτικου αγώνα Κυπέλλου (17:00), το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΥ καλωσορίζει στην πόλη της Αμαλιάδας την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ και εύχεται να γίνει ένας καλός αγώνας μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει στο τέλος ο καλύτερος.

Παράλληλα, θέλει να καλέσει όλο τον φίλαθλο κόσμο του νομού Ηλείας να παρακολουθήσει το παιχνίδι, καθώς το μέγεθος του αντιπάλου είναι τεράστιο και η ομάδα μας χρειάζεται στήριξη. Κάνουμε γνωστό σε όσους δώσουν το “παρών” στο γήπεδο της Αμαλιάδας, πως δεν θα πρέπει να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες ή πλαστικά μπουκαλιά για να μην ταλαιπωρηθούν άνευ λόγου και αιτίας. Η γενική τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ και τα εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθεύονται από το εκδοτήριο που θα υπάρχει έξω από το γήπεδο από τις 16:00 και μετά”.