ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Κοινωνικά εισιτήρια με ΚΑΟΔ

Θέλοντας να φέρει τις ευαίσθητες οικονομικά ομάδες στο γήπεδο, η ΚΑΕ Κόροιβος προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, παρέχοντας ειδικά προνόμια στο ματς με τον ΚΑΟΔ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με το παιχνίδι του Σαββάτου (8 Νοεμβρίου) στο κλειστό με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ για καλύτερη ενημέρωση των φίλων μας, ανακοινώνουμε τα εξής:

1. Από την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια στο γνωστά σημεία προπώλησης: Βιβλιοχώρος (Γρηγόρης Κακολύρης) – Αμαλιάδα, τηλ 2622021770 Κύκλος (Παυλόπουλος Διονύσιος) – Αμαλιάδα, τηλ 2622026910 Βιβλιοπαιδεία (Πυλαρινός Σάκης) – Αμαλιάδα, 2622032047 Βιβλιοπωλείο Κορκολή – Πύργος, τηλ 2621022674 Βιβλιογνωσία (Τσερφόλιας Αλέξιος και Λιώρη Διαμάντω) – Γαστούνη, τηλ 2623033640 & Λεχαινά, τηλ 2623022636, Γενική Ταχυδρομική (Σταυλιώτη Δήμητρα), τηλ 2622038460

2. Ειδικά γι’ αυτό το παιχνίδι και θέλοντας να ενισχύσουμε τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, θα κυκλοφορήσουν 200 “κοινωνικά” εισιτήρια: 100 για ανέργους και 100 για πολυτέκνους στην τιμή των 5 ευρώ. Η διάθεση των παραπάνω θα γίνεται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ (Καποδιστρίου 9) τις ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι και το Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Είναι ξεκάθαρο ότι για να προμηθευτεί κάποιος το συγκεκριμένο εισιτήριο θα πρέπει να κάνει επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας και της κάρτας ανεργίας ή πολυτεκνίας, κάτι που θα χρειαστεί και κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο.

3. Από αυτή την αγωνιστική και για αρκετούς αγώνες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, θα ξεκινήσουν επισκέψεις σε σχολεία του νομού και ειδικά γι αυτό το παιχνίδι, αντιπροσωπεία της ομάδας μας θα επισκεφθεί το 1ο γυμνάσιο της Αμαλιάδας όπου πέραν από τη γνωριμία με τους μαθητές, θα μοιράσει και δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ.

4. Στην κερκίδα Γ του σταδίου θα κάθονται οι μαθητές-φοιτητές, καθώς και οι κάτοχοι των κοινωνικών εισιτηρίων (πολύτεκνοι-άνεργοι).

5. Ειδικά γι’ αυτό τον αγώνα, στην κερκίδα Α και στα δύο ακριανά διαζώματα δεξιά και αριστερά, θα κυκλοφορήσουν 300 εισιτήρια των 10 ευρώ τα οποία θα έχουν αυτή την τιμή αυστηρά μόνο στα σημεία προπώλησης. Δεν θα υπάρχουν στο γήπεδο την ώρα του αγώνα.

6. Για καλύτερη συνεργασία με τους κατόχους διαρκείας κάνουμε γνωστό σε όλους τους φίλους μας ότι -αυστηρά- τα διαρκείας θα ανταλλάσσονται με εισιτήριο μόνο στο γήπεδο την ώρα του αγώνα και όχι στα σημεία προπώλησης. Επίσης το εισιτήριο οφείλουν να το φυλάσσουν καθόλη τη διάρκεια του ματς, γιατί σε κάθε έξοδό τους από την πύλη θα πρέπει να επιδεικνύεται για να ξαναμπούν. Σε διαφορετικά περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος, κάτι που γίνεται για να διαφυλάξουμε αυτούς που συμμετέχουν πραγματικά σε αυτή την προσπάθεια και όχι εκείνους που θεωρούν τους εαυτούς τους πιο έξυπνους απ τους άλλους. Ο Κόροιβος πέραν από τις ευχές και τις τυμπανοκρουσίες, θέλει έμπρακτα και την οικονομική ενίσχυση του κόσμου του, απ’ ό,τι μπορεί ο καθένας. Γι αυτό και η ΚΑΕ αποφάσισε να ενισχύσει αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη, εκδίδοντας τα κοινωνικά εισιτήρια και θέλοντας ο γήπεδο να γεμίσει με νεολαία.