ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Να περάσουν οι επόμενοι και στο βάθος… Τόμιτς

12:41 π.μ. | = 0 | Α2 |

Ο Σάκης Καρύδας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Κόροιβο, ενώ στα χνάρια του είναι πολύ πιθανό να βαδίσει και ο Πέτρος Νοέας. Από εκεί και πέρα, σειρά παίρνουν οι Γιάννης Αντωνιάδης και Μιχάλης Χατζόπουλος, οι οποίοι βρίσκονται επίσης στα πλάνα του Βασίλη Νιπεργιάλη.

Ο νεαρός Χατζόπουλος βοήθησε και τις δύο του χρονιές στην Ηλεία και το μεγάλο του “συν” είναι πως πιάνει θέση μικρού. Οι “κυανόλευκοι” θέλουν να τον κρατήσουν και θα γίνει η σχετική κουβέντα για να κλείσει και να παίξει στην Αμαλιάδα για τρίτη σερί σεζόν.

Στις πρώτες προτεραιότητες βρίσκεται και ο Αντωνιάδης. Ο Μακεδόνας φόργουορντ ήταν ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς, καθώς τραυματίστηκε στο εκτός έδρας ματς με τη Νίκη Βόλου και έχασε πολλά παιχνίδια, όμως επέστρεψε δριμύτερος. Οι διοικούντες τον θέλουν για τρίτη χρονιά στην ομάδα και σύντομα επίκεινται εξελίξεις…

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν σοβαρές σκέψεις εδώ και καιρό για την παραμονή του Μπάνε Τόμιτς. Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν από την υπόλοιπη πορεία του σχεδιασμού, με την πλάστιγγα να γέρνει μέχρι στιγμής υπέρ της παραμονής του Σέρβου πάουερ φόργουορντ / σέντερ.

Νίκος Βαγγέλης