ΚΟΡΟΙΒΟΣ: ΝΙΠΕΡΓΙΑΛΗΣ “Δουλέψαμε στη διακοπή”

12:43 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Α2 , ΚΟΡΟΙΒΟΣ |Ο Κόροιβος δοκιμάζεται στην έδρα του Φιλαθλητικού και η κατάκτηση του ροζ φύλλου αποτελεί μονόδρομο. Ο Βασίλης Νιπεργιάλης και οι παίκτες του δούλεψαν σκληρά κατά τη διάρκεια της διαδρομής και αναμένεται να βγάλουν το καλό τους πρόσωπο το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) στο κλειστό του Ζωγράφου.

“Το ματς με το Ψυχικό ανήκει στο παρελθόν. Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη, όμως η διακοπή του πρωταθλήματος μας έδωσε την ευχέρεια να τα εντοπίσουμε και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά, ώστε να μην τα επαναλάβουμε μέσα στις επόμενες αγωνιστικές”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ηλείου προπονητή,  ο οποίος αφήνει πίσω το ματς με το Ψυχικό, που δεν συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του ροζ φύλλου…
Ο Βασίλης Νιπεργιάλης έχει στρέψει πλέον την προσοχή του στον αγώνα με τον Φιλαθλητικό, που τόνισε πως είναι αρκετά ταλαντούχα ομάδα, όμως η νίκη εξαρτάται κυρίως από την απόδοση των παικτών του: “Απέναντί μας έχουν πλέον τον Φιλαθλητικό, που είναι αλλαγμένος σε σχέση με πέρυσι. Πρόκειται για μια νεανική ομάδα, με ταλέντο και ενθουσιασμό, που έχει πολλές δυνατότητες. Όμως πιστεύω απόλυτα στις ικανότητες των παικτών μου κι αν είμαστε αυτοί που πρέπει για σαράντα λεπτά, δεν θα συναντήσουμε κανένα πρόβλημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πάμε συγκεντρωμένοι και απόλυτα συνειδητοποιημένοι, με στόχο να παίξουμε και όσο το δυνατόν καλύτερο μπάσκετ μπορούμε”.