ΚΟΡΩΠΙ: Ανακοίνωσε Καραδήμα

Η ομάδα του Κορωπίου προχώρησε στην απόκτηση του Τάσου Καραδήμα με τον έμπειρο τεχνικό να αποτελεί μέρος του τεχνικού τιμ της ομάδας. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι ποιοτικές προσθήκες συνεχίζονται στην ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου –ανδρική και μη– καθώς μετά από τις εξαιρετικές ανανεώσεις και μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα του Κορωπίου, η ενίσχυση συνεχίζεται αυτήν την φορά σε προπονητικό επίπεδο.

Ο Τάσος Καραδήμας είναι ο νέος δεύτερος προπονητής της ανδρικής ομάδος μπάσκετ του Γ.Σ.Κ και άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Κονδύλη, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει και μέλος του προπονητικού τμήματος των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου του Κορωπίου.

Ο 38χρονός προπονητής Α’ κατηγορίας με πλούσια εμπειρία παρά το νέο της ηλικίας του, από θητείες σε ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής κατηγορίας, αναμένεται να προσθέσει με τις γνώσεις του και τον επαγγελματισμό του στην αναβάθμιση των προπονητικών υπηρεσιών του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου.

Η διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Τάσο Καραδήμα στο δυναμικό της ομάδος και του εύχεται καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».