ΚΟΡΩΠΙ: “Μπαμ” με Αγαδάκο-Κερασοβίτη

Ο Λάζαρος Αγαδάκος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κορωπί, έχοντας συμπαίκτη του τον επίσης νεαποκτηθέντα από τον Φάρο Κερατσινίου (τον οποίο βοήθησε πάρα πολύ ώστε να ανεβεί στη Β’ Εθνική), Γιώργο Κερασοβίτη, ενώ στην ομάδα παρέμεινε κι ο Αλέξης Τσιουμπρής.

Η ανακοίνωση για τον Λάζαρο Αγαδάκο αναφέρει:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου ανακοινώνει την συνεργασία του με τον αθλητή Λάζαρο Αγαδάκο για την αγωνιστική χρονιά 2014-2015. Στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου ο καταξιωμένος άσος που το βιογραφικά του προκαλεί ίλιγγο στην κατηγορία, υπέγραψε το συμφωνητικό του και από τα σαλόνια της Α1 και τον Ολυμπιακό τον ΠAOK και τον Άρη και την Εθνική ομάδα, έγινε η μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών στην ιστορία των εθνικών κατηγοριών. Η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στον Λάζαρο, υγεία και καλή μπασκετική χρονιά».

Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Κερασοβίτη αναφέρει: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου ανακοινώνει την συνεργασία του με τον αθλητή Λάζαρο Αγαδάκο για την αγωνιστική χρονιά 2014-2015. Στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου ο καταξιωμένος άσος που το βιογραφικά του προκαλεί ίλιγγο στην κατηγορία, υπέγραψε το συμφωνητικό του και από τα σαλόνια της Α1 και τον Ολυμπιακό τον ΠΑΟΚ και τον Άρη και την Εθνική ομάδα, έγινε η μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών στην ιστορία των εθνικών κατηγοριών. Η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στον Λάζαρο, υγεία και καλή μπασκετική χρονιά».

Η ανακοίνωση για τον Αλέξη Τσιουμπρή αναφέρει: «Μετά από δύο χρόνια με εκπληκτική παρουσία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ο Αλέξης Τσιουμπρής συνεχίζει την συνεργασία του με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κορωπίου και για τα επόμενα χρόνια. Ο Αλέξης φύση και θέση αρχηγός του συγκροτήματος του Παναγιώτη Κονδύλη θα ηγηθεί και την επόμενη χρονιά στην μεγάλη ομάδα που δημιουργεί ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου».