ΚΟΡΩΠΙ: Στροφή 360 μοιρών… και νέα ανακοίνωση

Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014 | 5:30 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Γ’ΕΘΝΙΚΗ |Η διοίκηση του Κορωπίου εξέφρασε μέσω επίσημης ανακοίνωσης τη συγγνώμη της για το ατυχές περιστατικό με την ανάρτηση στο σάιτ της ομάδας για την οποία δεν είχε λάβει γνώση και αποσύρθηκε άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η επιτροπή μπάσκετ του γυμναστικού συλλόγου Κορωπίου ενημερώθηκε για ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο επίσημο δικτυακό τόπο του συλλόγου χωρίς την συγκατάθεση της.

Η εν λόγω ανακοίνωση δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση την επιτροπή Μπάσκετ του γυμναστικού συλλόγου Κορωπίου.

Δύστυχος για διάφορους λόγους ο δικτυακός τόπος του συλλόγου μας ήταν μέχρι και σήμερα ένα ανοιχτό φόρουμ στο οποίο μπορούσαν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες τους να εκφράσουν την άποψη τους. Να βοηθήσουν στην ενημέρωση του, να βοηθήσουν την ομάδα και όχι να ονομάσουν και να σπιλώσουν ανθρώπους και θεσμούς που υπηρετούν το ελληνικό μπάσκετ και το κατ” επέκταση το ελληνικό κράτος.

Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε όλοι ότι οι ομάδες λύνουν της διαφωνίες τους στο γήπεδο με την απόδοση τους. Από τη στιγμή που ακούγεται το τελευταίο σφύριγμα ενός αγώνα υπάρχουν χαρούμενοι και πικραμένοι, «ευνοημένοι»και «αδικημένοι». Για αυτές τις συζητήσεις υπάρχουν τα καφενεία των φιλάθλων στα οποία μπορούν να συζητήσουν τα του αγώνα. Επειδή ο κάθε σύλλογος όμως δεν είναι καφενείο και προσφέρει τις υπηρεσίες του να προάγει το φίλαθλο πνεύμα κ την αθλητική παιδεία έχει την υποχρέωση να προασπίσει αυτά τα ιδεώδη.

Ζητάμε επίσημα σαν σύλλογος μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο τον κ. Ζαβλανό και τον κ. Τσαγκρώνη που φωτογραφίζονται σε αυτή την μεμονωμένη ενέργεια και θα διασφαλίσουμε να μη ξανά συμβεί. Εκφράζουμε επίσης την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους και έχουν την αμέριστη συμπαράσταση μας στο δύσκολο έργο τους.

Στο μόνο που συμφωνούμε με το εν λόγω άρθρο είναι ότι θα συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε…»

Εκ της Επιτροπής Μπάσκετ».