ΚΟΡΩΠΙ: ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ στο basketworld.gr “Πρωταγωνιστές στα τελευταία παιχνίδια!”

Ο Αλέξης Τσουμπρής

Παρότι νεοφώτιστο στη Γ’ Εθνική κι ερχόμενο μέσω… ανακατατάξεων, το Κορωπί δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής, πρωταγωνιστώντας, ιδίως στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο εκ των πρωταγωνιστών αυτής της προσπάθειας Αλέξης Τσουμπρής, που γνωρίζει πολύ καλά τη συγκεκριμένη κατηγορία, έδωσε το στίγμα του μέσω του basketworld.gr: “Διαθέτουμε μια νέα ομάδα, με σχεδόν όλους τους παίκτες να μην έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και σε συνδυασμό με την αιφνίδια άνοδο στην Γ’ Εθνική,  οι στόχοι που μπήκαν ήταν απόλυτα προσγειωμένοι.  Σιγά-σιγά, βρίσκουμε τον ρυθμό μας και εβδομάδα με την εβδομάδα, η εικόνα που παρουσιάζουμε, μας υποχρεώνει να κοιτάζουμε πιο ψηλά”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του έμπειρου άσου, ο οποίος συμπλήρωσε:

“Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δείχνει πως ο ρόλος της στην κατηγορία πρέπει να είναι πρωταγωνιστικός, πόσω μάλλον με τη σχετικά εύκολη νίκη που πετύχαμε απέναντι στην καλή και ποιοτική Λιβαδειά που μετρούσε ένα μεγάλο σερί. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και στην επίθεση, παίξαμε ελεύθερα και με ωραίο μπάσκετ, ενώ προηγηθήκαμε μέχρι και με 18 πόντους. Έχουμε δυνατή έδρα και έχουμε πετύχει μεγάλες νίκες φέτος”.

Για την αναμέτρηση με την Παναγίτσα, ανέφερε:“Τώρα ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Παναγίτσα, θέλοντας να συνεχίσουμε το δικό μας σερί. Στόχος μας είναι να αποδίδουμε καλύτερο μπάσκετ κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε να πετύχουμε στο τέλος αυτό που πιστεύουμε πως αξίζει στην ομάδα μας και στην δουλειά που γίνεται εντός των γραμμών, αλλα και σε όλο το υγιές περιβάλλον του συλλόγου”

.