ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: “Να γίνει ένα καλό παιχνίδι”

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου τελικού κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό (τυπικά γηπεδούχος) και τον Παναθηναϊκό πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Συνοπτικά οι δηλώσεις:

Παναγιώτης Τσαγκρώνης: “Σας καλωσορίζω στη σημερινή συνάντηση. Δεν μπορούσαμε να αυξήσουμε τον κόσμο -η αστυνομία δεν μπόρεσε να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή με περισσότερο κόσμο- και ελπίζουμε να γίνει ένας καλός αγώνας. Θέλουμε τη βοήθεια των δημοσιογράφων, δε χρειαζόμαστε οξύτητες”.

Αριστείδης Γολέμης: “Πρέπει να αποφύγουμε τα έκτροπα. Πρέπει το μήνυμα που θα περάσει να είναι ότι ο αγώνας είναι φιλικός. Να κερδίσει ο καλύτερος”.

Γιώργος Μπαρτζώκας: “Όσοι βρισκόμαστε στον Ολυμπιακό είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στον τελικό, που υπάρχει μπροστά μας η πρόκληση ενός τίτλου. Πρέπει να δώσουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε το παιχνίδι. Να δείξουμε ότι το μπάσκετ είναι τo καλύτερο άθλημα. Δε γίνεται σε ένα γήπεδο τόσο μεγάλο να έρχονται τόσο λίγοι φίλαθλοι”.

Βασίλης Σπανούλης: “Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Δεν έχει την αίγλη του πρωταθλήματος, αλλά δεν παύει να είναι ένας τίτλος. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το κατακτήσουμε”.

Αργύρης Πεδουλάκης: “Οι δύο ομάδες έχουν προσπαθήσει για να βρίσκονται εκεί. Εδώ κρίνεται ένας τίτλος και τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν ένα καλό δείγμα γραφής. Τώρα πρέπει να δείξουμε τον χαρακτήρα που πρέπει”. 

Δημήτρης Διαμαντίδης: “Να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς ακρότητες. Έχουμε υποστεί δύο ήττες από τον Ολυμπιακό και πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Υπάρχουν δύο μέρες ακόμα και πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε για να καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο”.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Φανίδη