Κώστας Κακαργιάς στο basketworld.gr: “Μεγάλο στοίχημα”

Η περσινή πορεία άνοιξε την όρεξη στους ανθρώπους της ΑΕΝΚ, που φέτος “θωράκισαν” το ρόστερ τους και είναι έτοιμοι για ακόμα υψηλότερες πτήσεις. Ο Κώστας Κακαργιάς κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων με την φανέλα του Παναθηναϊκού και πλέον ετοιμάζεται για το πρώτο του επαγγελματικό βήμα, υπογράφοντας στο συγκρότημα των βορείων προαστίων.
Ο 19χρονος γκαρντ αποκαλύφθηκε μέσω του basketworld.gr, εξωτερικεύοντας τις σκέψεις του για τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του, ενώ παράλληλα δεν ξεχνάει όσους τον έχουν βοηθήσει, στέλνοντας το μήνυμά του…

Τι σε έκανε να πεις το “ναι” στην ΑΕΝΚ;

Η προοπτική να παίξω σε ένα υγιές σωματείο που λειτουργεί κάτω από αυστηρά επαγγελματικά πρότυπα και ο τροπος προσέγγισης από τουσ ανθρώπους της ομάδος..

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;

Είναι πολύ θετικές. Ο κανονισμός με τους τρεις κάτω των 22 στην Α2 θα βοηθήσει ή θα ρίξει το επίπεδο; Είναι ένα μεγάλο στοίχημα και παράλληλα μια μεγάλη ευκαιρία για τους νεαρούς παίχτες να αναδείξουν το ταλέντο τους..

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ηλία Παπαθεοδώρου;

Είναι ένας προπονητής δίκαιος που του αρέσει η σκληρή δουλειά με διάθεση να βοηθήσει τους νεαρούς παίχτες και υψηλές φιλοδοξίες για την ομάδα..

Πώς κρίνεις τις μέχρι στιγμής μεταγραφές που έχουν γίνει στην κατηγορία; Βλέπεις κάποια φαβορί;

Είναι ακόμα νωρίς να πούμε ποιες ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μου θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική… Τι γεύση σου αφήνει η περσινή σεζόν που κατέκτησες το Πανελλήνιο Εφήβων με ΠΑΟ;

Ήταν μια όμορφη στιγμή και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος που βοήθησα και εγώ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον παλιό μου προπονητή τον Κώστα Παπαδόπουλο που με πίστεψε από την αρχή. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Ηλία Παπαθεοδώρου που με εμπιστεύτηκε καθώς και τους γονείς μου που με στηρίζουν καθημερινά..

WHO IS WHO
Όνομα:

Κώστας Κακαργιάς
Ημ. Γέννησης: 18/06/1993
Θέση: γκαρντ
Ύψος: 1,94
Δυνατό χέρι: δεξί
Ομάδα: ΑΕΝΚ
Προηγούμενος… σταθμός: Παναθηναϊκός