ΛΟΛΙΤΑ ΛΥΜΟΥΡΑ: “Κοιτάζω μόνο μπροστά”

9:42 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ , ΓΥΝΑΙΚΕΣ:A1 , ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ |Η Ελληνίδα σούπερ σταρ Λολίτα Λύμουρα με γραπτή της δήλωση μέσω του πρακτορείου Flash Agency που την εκπροσωπεί και εξήγησε τι ακριβώς έγινε με τον Αθηναϊκό ενώ μίλησε και για την απόφαση της να αποδεχτεί την πρόταση του Πρωτέα Βούλας.

Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας και της επιτροπής για τις οικονομικές διαφορές πάρθηκε η απόφαση ότι η διεθνής αθλήτρια Λολίτα Λύμουρα είναι ελεύθερη παίκτρια. Η Λολίτα Λύμουρα θα παίξει την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στο νεοφώτιστο σωματείο και κάτοχο του Κυπέλλου Ελλάδας 2013 Πρωτέα Βούλας.Η Λολίτα Λύμουρα θα ήθελε να κάνει την εξής δήλωση σε συνέχεια της απόφασης της ΕΟΚ: «Η απόφαση της επιτροπής απέδωσε δικαιοσύνη. Οπως είχα πει ο κύκλος μου στον Αθηναϊκό είχε κλείσει και από τη στιγμή που δεν δέχονταν ούτε τον συμβιβασμό της ελευθερίας μου με τα οφειλόμενά μου, δεν είχα άλλη επιλογή παρά να αποφασίσει η δικαιοσύνη για μένα. Με άφησε ελεύθερη και έχω ήδη κάνει την επιλογή μου να παίξω στον Πρωτέα Βούλαs σε μια ομάδα που χωρίς πολλά λόγια, με παρόν και μέλλον, έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι με ήθελε και μου παρείχε τις εγγυήσεις για να αγωνιστώ εκεί. Τώρα πια δεν κοιτάζω ούτε πίσω, ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Κοιτάζω μόνο μπροστά και πως θα ανεβάσουμε τον Πρωτέα στο επίπεδο που θέλει η διοίκηση του και ειδικότερα ο πρόεδρος κύριος Βασιλειαδης τον οποίο και ευχαριστω θερμά για τη στάση του όλο αυτο το διάστημα καθώς και τον κόουτς Δαγλα για την εμπιστοσύνη του.Ο μονόδρομος στον οποίο οδηγήθηκα για να βρω το δίκιο μου δεν αλλάζει τα συναισθήματα μου για τον Αθηναϊκό. Εζησα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, ήμουν μέλος της ομάδας που έγραψε ιστορία με το ευρωπαϊκό, τα νταμπλ και το ρεκόρ Γκίνες. εκτιμώ και τους ανθρώπους και το σωματείο για όσα μου προσέφεραν και νομίζω πως σε αυτά τα 4 χρόνια έδωσα κι εγω πολλα.Ευχαριστώ όσους ήταν δίπλα μου τους τελευταίους μήνες στη μάχη για την ελευθερία μου. Τον δικηγόρο μου Μιχάλη Διαθεσόπουλο, τον μάνατζερ μου Θωμά Προδρόμου, όσους φίλουs στάθηκαν κοντά μου και φυσικά την ΕΟΚ που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της αλήθειας.’’ΕυχαριστώΛολίτα Λύμουρα».

To Flash Agency θα ήθελε να δώσει συγχαρητήρια στην Λολίτα για την ελευθερία της και να της ευχηθεί ότ,ι καλύτερο στο νέο κεφάλαιο της καριέρας της με την ομάδα του Πρωτέα Βούλας”.