ΜΑΚΑΜΠΙ: “Αδειασε” Σχορτσανίτη ο Μιζράχι!

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 | 5:08 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : GREEK ABROAD , ΙΣΡΑΗΛ , ΜΑΚΑΜΠΙ |Ο πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόνε Μιζράχι αναφέρθηκε στο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου…

«Εχω αναλάβει προσωπικά την υπόθεση. Η ομοσπονδία και η Χάποελ ζήτησαν δίκη και μάλιστα αυτή ορίστηκε για αύριο (σήμερα δηλαδή), αλλά καταφέραμε να πετύχουμε την αναβολή της, γιατί αυτή η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί σε ήρεμο πνεύμα και χωρίς τεντωμένα νεύρα» είπε αρχικά στο «Goal» ο Σιμόν Μιζράχι, ο οποίος είναι και επιφανής δικηγόρος και στη συνέχεια τόνισε:

«Έτσι η δίκη ορίστηκε για την τελευταία εβδομάδα του μήνα Απριλίου… Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα ώστε η τιμωρία του Σόφο να είναι μικρή. Ναι, δεν ήταν ωραία η εικόνα που έβγαλε επιτιθέμενος στην εξέδρα, αλλά πρέπει να αναλογιστούμε τι είχε συμβεί νωρίτερα και τι είδους κουβέντες άκουσε».

Ο ισχυρός άνδρας της Μακάμπι συνέχισε λέγοντας: «Αν δείτε στα βίντεο, ο οπαδός δραπετεύει με τη βοήθεια των οπαδών και του σεκιούριτι της Χάποελ. Από την πλευρά μας, εμείς καταθέσαμε προσφυγή κατά της ομοσπονδίας και της Χάποελ για την απόφαση της πρώτης να οδηγήσει την υπόθεση στο δικαστήριο. Είναι σίγουρο ότι ο Σόφο δεν έπρεπε να αντιδράσει. Οπως επίσης όμως πρέπει να ληφθούν μέτρα για τον άνθρωπο που εξανάγκασε τον παίκτη να φερθεί με αυτόν τον τρόπο» και κατέληξε:

«Δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Είναι θέμα παιδείας η συμπεριφορά στο γήπεδο. Αλλά και θέμα του μάνατζμεντ της ομάδας. Για παράδειγμα, στο δικό μας γήπεδο τέτοια περιστατικά δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ».

Ξεκάθαρη είναι η θέση του σχετικά με το τι πρέπει να συμβεί με τον οπαδό της Χάποελ: «Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε μήνυση στο πρόσωπο. Αυτό είναι δουλειά της ομοσπονδίας και του ίδιου του συλλόγου. Θα το κάνουν; Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να ξαναπατήσει το πόδι του σε γήπεδο».