ΜΑΚΗΣ ΚΙΑΠΕΚΟΣ στο Basketworld.gr: “Καταπληκτική εμπειρία”

4:21 π.μ. | = 0 | Β’ΕΘΝΙΚΗ |

Στα 27 του χρόνια, ο Μάκης Κιαπέκος εξελίσσεται σε μια πολύτιμη μονάδα, ακόμα και για ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις στη Β’ Εθνική. Ο δυναμικός φόργουορντ, που δεν σταματάει να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο, αποκαλύφθηκε μέσω του basketworld.gr, αναφερόμενος στον Χολαργό και όχι μόνο…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άλλοτε παίκτη του Σύλλα Αιδηψού:

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής:

“Η πρώτη χρονιά της ομάδας στη Β’ Εθνική ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, γεμάτη νέες προκλήσεις και συγκινήσεις. Πιστεύω πως η τελική κατάταξη των ομάδων ήταν δίκαιη, σε σχέση με την συνολική εικόνα τους όλη τη χρονιά, αν εξαιρέσουμε τη Χαλκίδα, που παρά τις εξωαγωνιστικές δυσκολίες, άγγιξε την παραμονή την τελευταία αγωνιστική”.
Για την ομάδα του Χολαργού: “Όσον αφορά τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου, ό,τι και να πω είναι λίγο… Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Καταφέραμε να δεθούμε σε μικρο χρονικό διάστημα, ακόμα και με παιδιά που παίζουν τόσα χρόνια σε υψηλό επίπεδο, όπως είναι ο Παύλος Καρβούνης και ο Βασίλης Εμμανουλίδης. Ήταν τεράστια εμπειρία να παίζεις μαζί τους… Πιο σπουδαίο θεωρώ το γεγονός ότι ήμασταν πραγματικά μια παρέα μέσα και έξω από το γήπεδο με όλα τα παιδιά, στοιχείο που αποτελεί και το μεγάλο μυστικό της επιτυχημένης μας πορείας τα τελευταία 3 χρόνια”.
Νίκος Βαγγέλης