ΜΑΡΟΥΣΙ: Μεταγραφικό τσουνάμι

Για τις γυναίκες του Αμαρουσίου η περσινή χρονιά δεν ήταν απόλυτα επιτυχημένη καθώς δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Α΄ ΕΣΚΑ. Μετά από ώριμη σκέψη της διοίκησης αποφασίστηκε η ολική ανανέωση της ομάδας και η επιστροφή του Ραλφ Mπρόμπεργκερ στον πάγκο ώστε να σχεδιάσει από την αρχή το γυναικείο αγωνιστικό τμήμα.

Αποτέλεσμα; Ούτε μία, ούτε δύο… αλλά εννέα μεταγραφές ανακοίνωσε ο σύλλογος του Αμαρουσίου οι οποίες αποτελούνται ως επί το πλείστον από γυναίκες νεαρής ηλικίας οι οποίες είναι:1) Ραφαέλα Πολίτη από Άρη Χολαργού2)Άννα Χριστοδούλου από Σπόρτινγκ3) Γεωργακοπούλου Γεωργία από Προμηθέα Χαλανδρίου4) Αθηνά Προμπονά από Αμαζόνες5) Τολιοπούλου Χριστιάννα από Παναθηναϊκό6) Αθηνά Γκίζη απο Προμηθέα Χαλανδρίου7) Αναστασία Καίσαρη από ΑΕΝΚ 8) Δουκίδη Ρένια από Πεύκη

9) Μουτεβέλη Πένυ από Ιάσονα

Συζητώντας με τον προπονητή της ομάδας κ.Ραλφ Mπρόμπεργκερ μας είπε…

Για τους στόχους της ομάδας:

Ίσως να ακουστεί πολύ κοινότυπο αλλά προτεραιότητα έχει να ευχαριστιούνται τα κορίτσια να παίζουν. Είτε νίκη , είτε ήττα στο σφύριγμα της λήξης του κάθε αγώνα θέλουμε να βλέπουμε χαμόγελα.

Ως προς το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας:

Κάνοντας μια ριζική ανανέωση επιλέξαμε νεαρές παίκτριες που θα μπορέσουν να ¨συνυπάρξουν¨ στην ομάδα για παραπάνω από δύο χρόνια. Θέλουμε η ομάδα του Αμαρουσίου να έχει βάθος χρόνου.

Για τους δικούς του στόχους με τις κιτρινόμαυρες:

Πάνω απ ‘ όλα θέλω να παίξουμε καλό μπάσκετ και όλα τα άλλα θα έρθουν.. Πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά.

Επιστροφή λοιπόν πίσω στο Μαρούσι… Πώς αισθάνεσαι;

Πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος. Κάθε προπονήτης και αθλητής θέλει να επιστρέψει στην ομάδα που εδραιώθηκε και που αποτελεί κομμάτι της καρδιάς του.