ΜΑΡΟΥΣΙ: Τα πλάνα του Μάγειρα

Την Δευτέρα (20/8) και ώρα 18:00 ξεκινάει στο κλειστό του Αγίου Θωμά η νέα περίοδος για το Μαρούσι,

μια περίοδος εντελώς άγνωστη για τον σύλλογο ο οποίος από τα σαλόνια της Α1 και του “Top 16” της Euroleague το 2010, βρίσκεται στην σκληρή πραγματικότητα της Β’ Εθνικής.
Ο Βαγγέλης Μάγειρας, που την περσινή σεζόν ήταν στο τεχνικό τιμ του Νίκου Λινάρδου, ανέλαβε το δύσκολο έργο να οδηγήσει το Μαρούσι σε μια μεταβατική σεζόν με στόχο την δημιουργία μιας εντελώς καινούργιας ομάδας.
Ως τώρα ο μοναδικός που είναι κοντά στους “κίτρινους” είναι ο Θέμης Κουπίδης, όπως σας ανέφερε σχετικά χθες το basketwolrd.gr, ενώ έχουν γίνει κρούσεις και σε αρκετούς παίκτες χωρίς τίποτα να είναι δεδομένο.
Ο Τόλης Κουτρούλιας αποτελεί τον εκλεκτό του Έλληνα τεχνικού για την κάλυψη του σέντερ, με τον 37χρονο παίκτη να βρίσκεται μεταξύ Παγκρατίου και Αμαρουσίου. Αν δεν πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη προσθήκη υπάρχει στα υπόψη και ο στρατευμένος Κώστας Μαχαίρας.
Επίσης έχει γίνει συζήτηση με τον Χρήστο Βιδάλη, ο οποίος επίσης είναι στο ίδιο… μετερίζι με τον Κουτρούλια (Παγκράτι – Μαρούσι), ενώ ενδιαφέρον υπάρχει για τον Παναγιώτη Σημαιόπουλο που πέρυσι ήταν στον Αιγάλεω, αλλά και για τον Κώστα Αποστολόπουλο που όμως μετά τον Κόροιβο Αμαλιάδας και τον σοβαρό τραυματισμό του ήταν εκτός για ένα χρόνο.
Το Μαρούσι και ο Βαγγέλης Μάγειρας ουσιαστικά την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας θα πραγματοποιήσουν ουσιαστικά ένα camp δοκιμάζοντας νεαρούς παίκτες που έχουν όρεξη και διάθεση να αγωνισθούν σε υψηλό επίπεδο.
Θωμάς Κυρίτσης