ΜΑΡΟΥΣΙ: Τελικά… υπάρχει σωτηρία

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 | 4:29 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Β’ΕΘΝΙΚΗ , ΕΦΗΒΙΚΟ , ΜΑΡΟΥΣΙ , ΥΠΟΔΟΜΕΣ |Όλα έδειχναν ότι η εφηβική ομάδα του Αμαρουσίου θα βρεθεί στη β’ κατηγορία της ΕΣΚΑ, καθώς οι αρκετές αποχωρήσεις παικτών λόγω σπουδών την έφεραν στο χείλος του γκρεμού με ρόστερ των 7-8 παιδιών σε κάθε παιχνίδι.

Όμως με την προσθήκη του έμπειρου Αλέξανδρου Στεφάνου (ΑΓΕ Χαλκίδας) η ομάδα αποκτά δύναμη και θράσος, ο νεοφερμένος Πέτρος Ανδρικόπουλος (Α.Νικόλαος Παλλήνης) βρίσκει το ρόλο του και ανεβάζει την ταχύτητα στην ομάδα με αποτέλεσμα η αρχική εικόνα να αρχίζει να ανατρέπεται, ενώ κλειδί αποτελεί και η ενσωμάτωση του ταλαντούχου Ορφέα Στασινού από το “χρυσό παιδικό” του ιστορικού σωματείου.

Υπό την καθοδήγηση και την ενθάρρυνση του κόουτς Μελέτη οι έφηβοι κατάφεραν να σηκώσουν κεφάλι, να απειλήσουν και να σκαρφαλώσουν στα μισά του βαθμολογικού πίνακα. Και αυτή την στιγμή όχι μόνο κρατάνε στα χέρια τους μια κατηγορία αλλά μάχονται να πλασαριστούν σε καλύτερη θέση από την περσινή περίοδο.