ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ: “Με έπεισαν για το πλάνο τους”

Με την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες η ΑΕΛ κατάφερε να πετύχει το στόχο της που δεν ήταν άλλος από την παραμονή. Φέτος o σύλλογος της Λάρισας δείχνει αποφασισμένος για το κάτι παραπάνω και η απόδειξη έρχεται με την μεταγραφή του Μιχάλη Πολίτη. Του ανθρώπου που πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ομίλου και οδηγώντας την Βόνιτσα σε μια εκπληκτική πορεία.  

Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο www.basket247.gr για την νέα του ομάδα αλλά δεν ξέχασε και την χρονιά και τους ανθρώπους στην Βόνιτσα.

Για την μεταγραφή του στην ΑΕΛ: Ευχαριστώ την διοίκηση τις ΑΕΛ που με την συμπεριφορά τους με έφεραν στην Λάρισα τον κύριο Νακα Γιώργο και τον κύριο Γιάννη Πατέρα που με πίστεψαν κ με έπεισαν για το πλάνο που έχουν στα επόμενα 3-4χρονια η ομάδα να πρωταγωνιστεί σε πιο ψηλές κατηγορίες. Η ΑΕΛ είναι μια ιστορική ομάδα με μεγάλη παρουσία στις εθνικές κατηγορίες, και μακάρι να έχουμε όλοι υγεία, να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και να κάνουμε τους φιλάθλους τις Λάρισας και τις ΑΕΛ υπερήφανους. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν.

Για την Βόνιτσα: Πέρασα πολύ ωραία ήταν μια εκπληκτική χρόνια, πετύχαμε τους στόχους μας νωρίς και φτάσαμε να παλεύουμε για την άνοδο. Ήταν πολύ ωραία στην Βονιτσα όλος ο κόσμος αγάπησε την ομάδα ήταν δίπλα μας και τους ευχαριστώ πολύ, και πιο πολύ ευχαριστώ την διοίκηση τις Βόνιτσας τον Κώστα Μπαλάσκα, Νίκο Μπακογιωργο, Λαμπρο Αριδα και τον αρχηγό τον Αποστόλη Πέρλη που ήταν πραγματικός αρχηγός και εξαιρετικό παιδί, και τους συμπαίκτες μου που όλοι μαζί φτάσαμε την ομάδα στην 3η θέση και παράλληλα με εμπιστεύτηκε και ο προπονητής μου Τάκης Πανουλιας και τον ευχαριστώ πολύ και να τον έχει ο θεός καλά και όλη τη Βονιτσα και μακάρι μια μέρα να ξανά συνεργαστούμε.

Μιχάλης Σταμουλάκης