Μοναδικό κίνητρο η αγάπη για το μπάσκετ!!!

Στις 7/7 ξεκινήσαμε από αυτόν εδώ τον διαδικτυακό τόπο μια προσπάθεια με σεμνότητα, σωφροσύνη και όρεξη να μεταφέρουμε στο κοινό αυτά που εμείς μαθαίναμε και θέλαμε να μοιραστούμε και να δώσουμε προς τα έξω!!! Μοναδικό μας όπλο η αγάπη για το μπάσκετ και η απίστευτη διάθεση για ενημέρωση, ενημέρωση χωρίς κατευθύνσεις και χωρίς παρεμβάσεις!!!

Οι συντάκτες που απαρτίζουν το basketworld.gr (όσοι είμαστε εδώ και αυτοί που θα προστεθούν) λειτουργούν με μοναδικό κέρδος τα δικά σας μπράβο και τον τρόπο που αποδεχθήκατε αυτή την προσπάθεια. Αυτή είναι και πρέπει να είναι η μεγαλύτερη και μοναδική ικανοποίηση ενός ανθρώπου που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος. Η είδηση και η ανταπόκριση που βρίσκει από το κοινό.

Λάθη και παραλείψεις στην ενημέρωση πάντα θα υπάρχουν,εμείς δεν λειτουργούμε ανταγωνιστικά, ούτε προσδοκούμε στις αποκλειστικότητες.. . άλλωστε το κοινό ξέρει να κρίνει και να τοποθετεί εκεί που πρέπει τον καθ’ έναν από εμάς… ο οποίος κάθε μέρα κρίνεται!!!

To basketworld.gr σε λίγες μέρες θα κλείσει ένα μήνα ζωής και θα συνεχίσει να είναι εδώ με όλο και περισσότερες εκπλήξεις και happenings για την χρονιά που έρχεται!!!