ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ: “Πόλεμος του δρόμου”

Μια πολύ δύσκολη νίκη επί του Περιστερίου πήρε η Κύμη η οποίο στο κατάμεστο κλειστό «Νικ.Μαρίνος» έφτασε στη νίκη με 75-73, και πλέον τρέχει με 6/6 προς την κορυφή, οδηγώντας την κούρσα που οδηγεί στην Α2.
Ο προπονητής, και αρχιτέκτονας της ομάδας, Βασίλης Μπρατσιάκος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ χαρακτήρισα το πρωτάθλημα…ως πόλεμος του δρόμου:
«Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες την φετινή περίοδο με την Κύμη, θα έρχονται να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Το έχουμε πει από την αρχή ότι είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, είναι πόλεμος του δρόμου, πρέπει να είσαι πολύ δυνατός και σκληρός κάθε αγωνιστική γιατί ο κίνδυνος παραμονεύει. Όπως έχω πει, μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια έστω και με μισό μηδέν, αυτό μας ενδιαφέρει» για να συνεχίσει μιλώντας για την αναμέτρηση με το Περιστέρι: «Σήμερα (χθες 16/11) δεν ξεκινήσαμε καλά, στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα παιδιά ήταν συγκλονιστικά, βάλαμε 50 πόντους σε αυτό το διάστημα, δείξαμε μεγάλη ψυχή, και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη νίκη, γιατί όπως έχω πει, όταν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, και όταν οτιδήποτε δεν σου πάει καλά μέσα στο παρκέ, και καταφέρνεις και το κερδίζεις το ματς, ε τότε δικαίως λέγεσαι μεγάλη ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στην ομάδα μου».
Για άγχος εντός Κύμης μίλησε ο Μάρκος Κολώκας μετά το τέλος του αγώνα αναφέροντας: «Τέλος καλό, όλα καλά. Πρέπει να δουλέψουμε το μυαλό μας καθώς εδώ μέσα παρουσιαζόμαστε αγχωμένοι. Προπόνηση κάνουμε, όλα είναι τέλεια, πρέπει να δουλέψουμε με την ψυχολογία και να βάζουμε τις βολές. Μας παίζουν σκληρά όλες οι ομάδες. Δουλειά από εδώ και πέρα, η νίκη δεν παύει να είναι νίκη και πάμε παρακάτω».

Star Κεντρικής Ελλάδας