ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Έξυπνη “βόμβα” στον Παναθηναϊκό!

Είναι η πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια που το καλοκαίρι βρίσκει τον κόσμο του Παναθηναϊκού «παγωμένο». Κακά τα ψέμματα. Ουδείς έχει ενθουσιαστεί με τις μεταγραφές των Σχορτσιανίτη, Μπράμου, Πάνκο (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλοί παίκτες) και φυσικά ουδείς έχει «ενθουσιαστεί» με τη φυγή Ομπράντοβιτς, Μπατίστ, Καλάθη, Καϊμακόγλου. Η ΚΑΕ πιάνει τον παλμό του κόσμου και όπως λένε ο φήμες προσπαθεί να αλλάξει, να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα, που έχει διαμορφωθεί. Ψιθυρίζεται λοιπόν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κινείται για μία πολύ καλή «ψαριά», που εάν επιτευχθεί θα είναι σε θέση να αλλάξει τα δεδομένα. 

Όνομα δεν βγαίνει από πουθενά, απλά αυτό που προκύπτει είναι πως πρόκειται για μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση. Και δεν θέλει πολύ σκέψη για να καταλάβει κάποιος πως όσο πιο δύσκολη είναι μία μεταγραφική περίπτωση, τόσο ανεβαίνει και το επίπεδο του ονόματος.
Δεν μιλάμε πάντως για μεταγραφή… αεροδρομίου, αλλά για ένα παίκτη (ξένο) που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Τόσο αγωνιστικά, όσο και επικοινωνιακά.