ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Θα γίνει της… συγχώνευσης (part 2)!

11:35 π.μ. | = 0 | ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ |

Η συγχώνευση που σας είχαμε προαναγγείλει είναι προ των πυλών: “Θα γίνει της συγχώνευσης”. Το θέμα είχε κολλήσει λίγο, καθώς η μία εκ των δύο ομάδων είναι από τις πιο ιστορικές, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις από κάποια μέλη της. Ωστόσο, τελικά θα ενώσει τις δυνάμεις της με τους… γείτονες.
Βέβαια, υπάρχει μια λεπτομέρεια, που μάθαμε πρόσφατα. Εκτός απροόπτου η ένωση θα αφορά μόνο τα αντρικά τμήματα και όχι τις υποδομές, που θα παραμείνουν ανεξάρτητες. Το “deal” είναι σχεδόν κλεισμένο, κι αν δεν στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή, θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Συγχωνεύσεις δεν γίνονται, όμως, μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε “συνεργασία” με πιο πάνω. Η μία είναι αθηναϊκή ομάδα και ψάχνεται να ενωθεί με μία άλλη από το λεκανοπέδιο της Αττικής, όμως δεν τα βρίσκουν σε πολλά σημεία, κι έτσι πλέον έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με ένα… νησί. Το έδαφος είναι πιο πρόσφορο εκεί, όμως προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο. Και μια γειτόνισσα του νησιού, που μάλιστα ανεβαίνει και κατηγορία ψάχνεται για παρτενέρ, αλλά προς το παρόν… τίποτα!
Πάμε και στο γυναικείο, για να μην το αφήσουμε παραπονεμένο. Κι εκεί κάτι ψήνεται… Η παραλιακή δεν απέχει πολύ από το κέντρο και οι πρώτες κουβέντες έχουν γίνει ήδη. Αν υπάρξει συμφωνία, η ομάδα θα είναι πανίσχυρη, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο για πολλούς και διάφορους λόγους. Ίδωμεν…