ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: “Μαύρο πρόβατο” δεν υπήρξε, λάθη αναλογούν αλλού!

2:42 μ.μ. | = 0 | Α2 | ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ |Κι αν όντως οι περσινές οικονομικές εκκρεμότητες ήταν πολλές και παραμένουν στην “ανατολική” ομάδα, με φυσική συνέπεια και αρκετοί να χαιρετίσουν μη βρίσκοντας σημείο επαφής με την τότε διοίκηση, η φετινή συνέχεια είχε άλλη πλοκή… στα σημεία.

Σημείο πρώτο και οφείλουμε να διευκρινίσουμε το λάθος μας “μαύρο πρόβατο” δεν υπήρξε ποτέ, ούτε επί της διαδικασίας ούτε στον επίλογο, όταν και παίκτης ανέλαβε προπονητικό ρόλο. Ήταν αποκλειστικά εξ’ ανάγκης μιας και ο εν λόγω τεχνικός είχε την ατυχία να σπάσει το πόδι του, αδυνατώντας να ανταποκριθεί στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση, που τον ανάγκαζε σε μακρινό βόρειο ταξίδι. Σημείο δεύτερο και κύριο.
Χρήματα που δεν του αναλογούσαν ο “πρωταγωνιστής μας” δεν πήρε ποτέ, πόσω μάλλον να καρπωθεί με παράξενο ή μη τρόπο χρήματα άλλων. Το ποσό του δήμου πήγε στην ομάδα, καθώς παίκτες έχουν πληρωθεί και τον έβδομο μισθό (κάποιοι και τον όγδοο). Ωστόσο, η διοίκηση, έκρινε κάποιο ποσό από αυτά τα χρήματα να δοθεί σε άλλες “τρύπες” και όχι να καλύψει παίκτες… λάθος ή όχι επί της διαδικασίας(;)
Ίσως ναι, ίσως όχι, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει. Διαφορά οπτικής, διαφορά διαχείρισης, αλλά αναπόφευκτο να προκληθεί δυσαρέσκεια. Θέματα παραμένουν, περσινές οφειλές παραμένουν και το έργο συνεχίζεται… ως “θερινό” πλέον, αλλά με επίλογο, κατ’ ουσίαν διαφορετικό από πέρυσι.