ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Τους παίρνει στο λαιμό της η… συγχώνευση τραπεζών!

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 | 12:22 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Α1 , Α2 , ΕΣΑΚΕ , ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ |Το μεσημεριανό μας ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ προκάλεσε έντονα ερωτηματικά για το ποια είναι η ομάδα που δύσκολα θα αντέξει και τη νέα σεζόν στην Α1. Οι ομάδες της Α2 περιμένουν, λοιπόν, να ανοίξει και τρίτη θέση για τη μεγάλη κατηγορία και αν εξελιχθούν τα πράγματα όπως αναμένονται, τότε θα τους γίνει το… χατίρι!

Ας διαλευκάνουμε λίγο το τοπίο, έστω και χωρίς ονόματα και διευθύνσεις (προς το παρόν). Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Α1 που “φωτογραφίζουμε” οφείλεται σε μια συγχώνευση τραπεζών. Η πρώτη ήταν μέγας χορηγός και το σημαντικό, η ΚΑΕ έχει πάρει δάνεια απ’ αυτήν.
Με τα νέα δεδομένα που επικρατούν τώρα, η τράπεζα που την απορρόφησε δεν θα είναι τόσο διαλλακτική, ζητάει άμεσα τα χρήματα από τα δάνεια, ενώ δεν προτίθεται να συνεχίσει και την παροχή χορηγίας. Έτσι, λοιπόν, ο εθελούσιος υποβιβασμός στην Β’ Εθνική φαντάζει μονόδρομος, προκειμένου να διαγραφούν μελλοντικά και τα χρωστούμενα. Ίδωμεν. Οι διοικούντες, πάντως, δύσκολα θα πάρουν το ρίσκο να κατεβάσουν και του χρόνου την ομάδα υπό τόσο δύσκολες συνθήκες…