ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Φιλί της ζωής

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 | 11:59 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Α2 , Β’ΕΘΝΙΚΗ , Γ’ΕΘΝΙΚΗ , ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ |

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί θυμίζει ομάδα που πρωταγωνιστεί στον έναν από τους κρύους ομίλους της Γ’ Εθνικής. Ανίκανη να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της είναι η διοίκηση που ανάλαβε στα μέσα της χρονιάς αφού το έργο της είναι «στάσιμο» και βασίζεται αποκλειστικά στη βοήθεια των τοπικών αρχών.

Κι ενώ τα φετινά συμβόλαια μετριούνται μόλις με τα δάκτυλα του ενός χεριού, η συνέπεια της διοίκησης ανταποκρίνεται επιτυχώς μόνο στο ένα! Από μέρα σε μέρα δεσμεύονται για πληρωμές σε συγκεκριμένο παίκτη ενώ την ίδια τακτική ακολουθούν και με άλλον «συγκεκριμένο» που από τη στιγμή του τραυματισμού του πέρασε στα αζήτητα.
Για οικονομικές απολαβές και ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ούτε λόγος φυσικά! Σεβόμενοι την δεδομένη χρονική στιγμή του πρωταθλήματος, όνομα ομάδας δεν θα αποκαλύψουμε ακόμη. Κάτι που θα γίνει με το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς κι αφού η νομική οδός αποτελεί μονόδρομο!
Μπορεί ο εμπαιγμός τώρα να μην έχει τελειωμό, σύντομα όμως θα πέσουν οι μάσκες. Έτσι για να αρχίζει να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το μπασκετικό τοπίο και να παραμείνουν στο χώρο αυτοί που πραγματικά το αξίζουν! Με τη βοήθεια και τις ευχές όλων μας