ΝΒΑ: “Καμπάνα” σε Κούμπαν, αλλά… πέρα βρέχει!

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 | 3:38 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : NBA |Το ΝΒΑ τιμώρησε τον Mark Cuban με πρόστιμο 100 χιλιάδων δολαρίων για τα όσα έκανε μετά τη λήξη του αγώνα του Dallas με τους Clippers. Διαβάστε πως αντέδρασε ο ιδιοκτήτης των Mavericks!

Ο Mark Cuban έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα από κάθε αλλον ιδιοκτήτη για την ομάδα του. Παράλληλα όμως είναι και ο ιδιοκτήτης που έχει καταβάλει (μακράν του δεύτερου) τα περισσότερα χρήματα στο ΝΒΑ σε πρόστιμα! Ενα από αυτά, το τελευταίο (…με κάθε επιφύλαξη) επί ημερών του David Stern, κλήθηκε να το πληρώσει τις τελευταίες ώρες…Ο ιδιοκτήτης των Mavericks επιτέθηκε λεκτικά στους διαιτητές του αγώνα αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του στο L.A. από τους Clippers και το ΝΒΑ τον τιμώρησε για αυτή την κίνηση με πρόστιμο 100 χιλιάδων δολαρίων! Ο Cuban, πάντως, πήρε μάλλον… ελαφρά τη καρδία την τιμωρία του, κάνοντας και τη σχετική πλάκα στο Twitter.“Δεν μπορούσα να αφήσω τον κομισάριο να φύγει χωρίς το κατάλληλο ξεπροβόδισμα. Ηταν ωραία αυτά τα 14 χρόνια που προσπαθούσα να κάνω την αλλαγή και να συνεισφέρω στο κεφάλαιο για τα donuts” έγραψε στο Twitter ο Cuban, που έχει τιμωρηθεί συνολικά 20 φορές από το ΝΒΑ για τα όσα έχει κάνει (και πει) κατά καιρούς, έχοντας καταβάλλει συνολικά σε πρόστιμα τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Μάλιστα, ο Cuban έγραψε ότι σκοπεύει να προσφέρει άλλα τόσα χρήματα (100.000 δολάρια) σε φιλανθρωπίες μόλις φτάσει τα 2 εκατομμύρια followers στο Twitter. Την ώρα που γράφονταν οι συγκεκριμένες γραμμές, ο ιδιοκτήτης του Dallas είχε 1.997.935…

nba.sport24.gr