ΝΒΑ: Πρώτη φορά με τα ψευδώνυμά τους

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 | 2:26 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : NBA |Σε μια ακόμα πρωτοτυπία προχωρά το ΝΒΑ, καθώς απόψε, για πρώτη φορά στην ιστορία του, θα επιτρέψει στους παίκτες των Μαϊάμι Χιτ και Μπρούκλιν Νετς να αγωνιστούν με τα ψευδώνυμά τους στη φανέλα, αντί για τα κανονικά τους ονόματα.

Έτσι λοιπόν, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα φορέσει τη φανέλα που θα γράφει «King James» στην πλάτη, ο Ντουέιν Ουέιντ αυτήν με το «Flash» κ.ο.κ. Από την πλευρά τους, οι σταρ των Μπρούκλιν Νετς θα έχουν και αυτοί την τιμητική τους καθότι οι Πολ Πιρς, Κέβιν Γκαρνέτ και Τζο Τζόνσον, θα φορούν φανέλες με τα «The Truth», «The Big Ticket» και «J.J».Το ότι επιλέχθηκε ο αγώνας μεταξύ των συγκεκριμένων δύο ομάδων για να εμφανιστούν για πρώτη φορά οι φανέλες με τα ψευδώνυμα, μόνο τυχαίο δεν είναι, καθότι οι Χιτ και οι Νετς είναι οι ομάδες με τους περισσότερους «εμπορικούς» παίκτες από οποιεσδήποτε άλλες.

Το τι έχει να γίνει πάντως έξω από το νεόκτιστο «Barkleys Center» του Μπρούκλιν, προκειμένου να αποκτηθούν οι περιορισμένες φανέλες, δεν θα έχει προηγούμενο.

sentragoal.gr