ΝΒΑ: Σφαλιάρα στον Jennings!!!

12:17 π.μ. | = 0 | NBA |Τα αίματα άναψαν στη Drew League του Los Angeles, όπου ο Mike Taylor χαστούκισε τον Brandon Jennings. Ο… πραγματικός σταρ του αγώνα, πάντως, ήταν ο Dorell Wright.

Στις καλοκαιρινές λίγκες που άρχισαν να λαμβάνουν πρόσκαιρη δημοσιότητα από το 2011, λόγω του lockout, δεν γίνονται πάντοτε παιχνίδια της πλάκας. Σε κάποια από αυτά η ένταση σιγοβράζει, πολλές φορές, δε, ξεχειλίζει. Ενα καλό παράδειγμα αποτέλεσε ο χθεσινός ημιτελικός της Drew League του Los Angeles, μεταξύ των Kings of L.A. και των Hank’s A-1 All Stars, στον οποίον απειλήθηκε σύρραξη 57” πριν από τη λήξη, όταν o Mike Taylor χαστούκισε τον Brandon Jennings!
Μετά το καλάθι που πέτυχε ο πρώην γκαρντ των Clippers, έκανε κάποια νοήματα στον νεοφερμένο παίκτη των Pistons, με αποτέλεσμα να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο. Ακολούθως ο Taylor χαστούκισε ελαφρώς τον Jennings, που παρέμεινε όμως ψύχραιμος και μετά την παρέμβαση των υπολοίπων παικτών, το επεισόδιο έληξε εκεί. Ο Taylor αποβλήθηκε από το γήπεδο, ενώ τον αγώνα τον κέρδισαν οι Kings of LA, με τον Dorell Wright να σημειώνει 29 πόντους.

ΠΗΓΗ: nba.sport24.gr-Λεωνίδας Πιστιόλης