ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Ο Ιωνικός θέλει να επιστρέψει

Ως μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές για την φετινή Γ’ Εθνική μπορεί να χαρακτηριστεί η προσθήκη του Νίκου Βούγλαρη στον Ιωνικό Νικαιάς.

Ο πολύπειρος 33χρονος φόργουορντ μίλησε στο basketwolrd.gr εξηγώντας τους ρόλους που διάλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό και για τους στόχους του από εδώ και πέρα.

Νίκο η υπογραφή σου Ιωνικό αποτελεί νέα πρόκληση στην σπουδαία σου καριέρα?Πως και τελικά διάλεξες τον Ιωνικό ανάμεσα σε τόσες προτάσεις;

Ο Νίκος Βούλγαρης εκτελεί

Όντως αυτή η μεταγραφή αποτελεί νέα πρόκληση στην καριέρα μου.Διάλεξα τον Ιωνικό γιατί καταρχήν μου έδειξαν πόσο με ήθελαν,και αυτό ήταν που με έφερε κοντά στη Νίκαια.Έπειτα είναι πολύ σημαντικό να είσαι σε μια ομάδα που έχει στόχους.Και ο Ιωνικός θέλει να επιστρέψει και φυσικά ήθελα να είμαι παρών σε αυτή την προσπάθεια.

Μετά από εννέα χρόνια επιστρέφεις στην Γ’ Εθνική. Στόχος είναι να οδηγήσεις τον Ιωνικό στην Β΄ Εθνική;

Όντως είναι εννέα χρόνια από τότε που πραγματοποιήσαμε την άνοδο με το Παγκράτι.Φυσικά και θέλω, αλλά το βασικότερο συστατικό είναι να το χαιρόμαστε όλοι αυτό που κάνουμε.Αν καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο,κάτι που ήταν βασικό συστατικό της επιτυχίας του Πανελευσινιακού θα μπορέσουμε να το πετύχουμε και όλα θα είναι ευκολότερα.Πρέπει και θα είμαστε μια οικογένεια.

Από εδώ και πέρα τι προσδοκά ο Νίκος Βούλγαρης από το μπάσκετ;

Οι στόχοι μου και οι προσδοκίες μου είναι να είμαι υγιής και στην συνέχεια να συνεχίσω να είμαι σε ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Και νομίζω ότι ο Ιωνικός είναι από αυτές. Τέλος θέλω να πω σε όλους τους καλαθοσφαιριστες να έχουν την υγεία τους και να είναι πολύ προσεκτικοί στις επιλογές τους.Είναι πολύ δύσκολες οι εποχές.

Θωμάς Κυρίτσης