ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: “Θα πάρουμε εύκολα η δύσκολα την άνοδο”

Ο Νίκος Γεωργατζόλου πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ και νυν τομεάρχης αθλητισμού και επίσης είναι στην κεντρική επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. μίλησε αποκλειστικά στο aekbcfans.gr για την φετινή ΑΕΚ, αλλά και για το ”καυτό” θέμα του Σιαμανδούρα. Επιπλέον μίλησε και για την ποδοσφαιρική ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Γεωργατζόλου στο aekbcfans.gr:

1)Πως βλέπεις την ομάδα φέτος;

«Η ομάδα είναι πολύ καλή για την Β’ Εθνική. Έγιναν σωστές κινήσεις από τον κύριο Αλεξίου και πιστεύω ότι με δεδομένο ότι οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι ανταγωνιστικές, θα πάρουμε εύκολα η δύσκολα την άνοδο»

2)Για την υπόθεση Σιαμανδούρα;

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς ζητάει, γιατί πρώτον δεν έλαβα κάποια καταγγελία και δεύτερον έχει πληρωθεί μέχρι τελευταίας δεκάρας συν ότι ακόμα χρωστάει στην ΑΕΚ δυο μισθούς που του επιβληθεί πέρυσι ως πρόστιμο. Είναι απορίας άξιο πως έκανε καταγγελία στην ΚΑΕ»

3)Η ΑΕΚ φέτος ”χτίστηκε” πιο γρήγορα από ποτέ, αυτό πιστεύεις πως θα είναι θετικό;

«Ναι, γιατί πέρυσι πληρώσαμε το γεγονός ότι δεν είχαμε κανε προετοιμασία με αποτέλεσμα να χάσουμε την άνοδο στην Α1 για μια νίκη. Φέτος πιστεύω το πρόσημο θα είναι θετικό»

4)Για την αποχωρηση του Φώτη Βασιλόπουλου απο την ΑΕΚ;

«Είναι πλήγμα η αποχώρηση τόσο του Φώτη, όσο του Μάντζαρη, του Σκλάβου αλλά και του Κούρτη. Ήταν τα αστέρια μας πέρυσι και σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια για την ΑΕΚ φέτος που δεν έχει στο ρόστερ της»

5)Τι εύχεσαι για την μπασκετική ΑΕΚ φέτος;

«Εύχομαι να πετύχει την άνοδο στην Α2 αλλά και να καθαρίσει γρήγορα από τα χρέη του παρελθόντος. Αν δεν καθαρίσει σύντομα τότε η απόφαση της τωρινής διοίκησης για εκούσιο υποβιβασμό θα αποδειχτεί λανθασμένη και θα είναι κρίμα για ολόκληρη την ιστορία του συλλόγου»

6)Και για το τέλος, την ποδοσφαιρική ΑΕΚ πως την βλέπεις;

«Την βλέπω πιο χάλια από ποτέ. Λυπάμαι που το λέω αυτό αλλά αυτή η ΑΕΚ δεν έχει δυνατότητες για κάτι καλό. Εύχομαι να την πάρει γρήγορα ο Βιντιάδης μαζί με την εγγλέζικη εταιρία γιατί αλλιώς θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης»

Πηγή: aekbcfans.gr
Συντάκτης: Παναγιώτης Μίχος