ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ: Τα καλύτερα τώρα έρχονται…

Ο Νίκος Κακλαμάνος πραγματοποίησε μία ακόμη εξαιρετική χρονιά, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο του Κοροίβου στην Α1. Ο αρχισκόρερ των Ηλείων έκανε τον απολογισμό του:
“Το περασμένο καλοκαίρι όταν πήρα την απόφαση να υπογράψω στην ομάδα του Κοροίβου ήμουν σίγουρος ότι κάτι καλό πάει να γίνει… Καταρχήν η ομάδα είχε παρά πολύ δυνατό κορμό και με την έλευση τη δική μου και των άλλων παιδιών θα γινόταν ακόμα καλύτερη σαν ομάδα. Το παν πριν πάω σε μια ομάδα είναι να έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. Δεν μου αρέσει οι ρόλος του κομπάρσου! Σίγουρα μετά από ένα χρόνο είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου γιατί υλοποιήθηκαν τόσο οι στόχοι οι δικοί μου όσο και του Κόροιβου.
Κάποια στιγμή μετά την ήττα της Καβάλας αμφισβητηθήκαμε παρά πολύ σαν παίχτες και σαν προσωπικότητες… Αυτό λειτούργησε θετικά για εμάς και το μόνο που θέλαμε ήταν να παίξουμε σαν ομάδα και να κλείσουμε μερικά στόματα όπως και κάναμε με τις 14 νίκες σερί κ την άνοδο μας! Ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στο ματς με τη Καβάλα ποτέ δεν πίστεψα ότι δεν θα τα καταφέρναμε γιατί η τύχη είναι με τους δυνατούς και εμείς ήμασταν δυνατοί όλη τη χρονιά και δίπλα ο ένας στον άλλο.
Αυτό μας μένει από τον αθλητισμό οι φιλίες-γνωριμίες γιατί για μεγάλο διάστημα πονάμε και μοχθούμε όλοι μαζί για ένα κοινό σκοπό που είναι η νίκη. Να δώσω συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στο προπονητή μου Βασίλη Νιπεργιάλη γιατί δεν είναι εύκολο να έχεις τόσες πολλές προσωπικότητες και πρωταγωνιστές παίχτες σε μια ομάδα και στο τέλος να μην έχει κανένας παράπονο από αυτόν. Στη διοίκηση που μας στάθηκε όσο ποιο καλά μπορούσε και στο κόσμο που ήταν συγκλονιστικός εντός και εκτός έδρας. Τα καλύτερα τώρα έρχονται! Τελευταίους άφησα τους συμπαίκτες μου που σε δύσκολη χρόνια όλη έβαλαν δεύτερο το εγώ τους και έκαναν τα πάντα για την ομάδα.  Τους ευχαριστώ όλους και να τους πω ότι είναι μεγάλοι μάγκες!”.