ΝΙΚΟΣ ΨΩΜΑΣ-ΛΥΜΠΑΡΗΣ: “Γήπεδο γεμάτο με παλμό και δύναμη”

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 | 4:15 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Α2 , ΚΟΡΟΙΒΟΣ |Ο Νίκος Λυμπάρης έκανε τη διαφορά στο σπουδαίο διπλό του Κοροίβου κόντρα στον Ηρακλή. Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ / σέντερ μίλησε για τη νίκη στο Ιβανώφειο, για τον αυριανό (Σάββατο 29/3, 17:00) εντός έδρας αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας, αλλά και για τη συμπαράσταση του κόσμου της Ηλείας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε…

Για το σπουδαίο διπλό στο Ιβανώφειο: “Κάναμε μια πολύ μεγάλη και παράλληλα δύσκολη νίκη το Σάββατο. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είχε καταφέρει τους φετινούς της στόχους και η οποία έπαιζε χωρίς άγχος και βαθμολογική πίεση. Γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε και παρά το πολύ καλό μας 1ο δεκάλεπτο, ο Ηρακλής βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και σε συνδυασμό με τη μικρή αμυντική μας δυσλειτουργία,  είχε ως αποτέλεσμα να κυνηγάμε στο σκορ στα δύο επόμενα δεκάλεπτα. Στην τελευταία περίοδο, αλλάζοντας τη τακτική μας και σε συνάρτηση με το πείσμα, τη θέληση και το πάθος για τη νίκη, καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά και στο τέλος να πάρουμε τη νίκη, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Για το ματς με τον Φίλιππο Βέροιας: “Το προσεχές Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Φίλιππο Βέροιας, μια ομάδα επικίνδυνη, με καλούς και έμπειρους παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Φίλιππος χρειάζεται μερικές νίκες ακόμη, ώστε να σωθεί και μαθηματικά. Εμείς από τη μεριά μας, πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να φτάσουμε σε μια ακόμη νίκη”.

Για τον κόσμο: “Μαζί μας φυσικά θέλουμε και πάλι την αμέριστη συμπαράσταση του φιλάθλου κόσμου της  Ηλείας, ο οποίος είναι δίπλα μας σε όλα μας τα παιχνίδια. Από τη μεριά μου θα ήθελα να πω μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη και μας βοήθησαν στον αγώνα μας με τον Ηρακλή. Τους καλούμε όλους να ερθουν και πάλι το Σαββάτο στο πλευρό μας για να εχουμε ενα γηπεδο γεμάτο με παλμό και δύναμη!”