Νικόλας Αρβανιτάκης στο basketworld.gr: “Εντυπωσιασμένος από την οργάνωση στον Παλαίμωνα”

Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΚ δείχνει φέτος αρκετά ανεβασμένο, με αποκορύφωμα την μετακίνηση του πρώην φόργουορντ του Απόλλωνα Πατρών, Σταύρου Δανιήλ, στον… Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου! Τεράστια προσπάθεια γίνεται και στον συμπολίτη Παλαίμωνα, που συν τοις άλλοις έχει εντάξει στο δυναμικό του και τον Νικόλα Αρβανιτάκη.
O 22άχρονος γκαρντ μίλησε στο basketworld.gr για την απόφασή του να μετακομίσει στον Παλαίμωνα, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του για τις συνθήκες που έχει συναντήσει μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

“Στην ομάδα υπάρχει τρομερή οργάνωση, καθώς οι άνθρωποί της μας παρέχει τα πάντα: ασφάλιση, διαμονή σε ξενοδοχεία, παπούτσια και πολλά άλλα. Έχει ανέβει γενικά πολύ το επίπεδο στην κατηγορία. Πρόεδρός μας είναι ο Ανδρέας Καλαντζής και προπονητής ο Γιώργος Τζανάκης. Μου έχει κάνει εντύπωση η οργάνωση και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, η πειθαρχία, καθώς και οι υψηλού επιπέδου προπονήσεις. 

Οι περισσότεροι, λέγοντας τοπικό νομίζουν ότι αφορά μεγάλες ηλικίες και μικρό επίπεδο, όμως δεν είναι έτσι. Για παράδειγμα σε εμάς έχουμε δύο άτομα πάνω από 30 ετών και οι υπόλοιποι είμαστε ως επί το πλείστον πιτσιρικάδες. Είμαι αισιόδοξος πως θα έχουμε μια καλή πορεία…”
Νίκος Βαγγέλης