ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ “Δεν είναι υγιές να διοικείς και να στοιχηματίζεις”

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ανοίξει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο περιθώριο της σημερινής κλήρωσης της Ευρωλίγκα στην Βαρκελώνη.Ο ισχυρός άνδρας της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ σε ερώτηση που δέχτηκε ώστε να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε αθλητική εφημερίδα που τον καλούσε τα αδέλφια Αγγελόπουλους να ζητήσουν συγνώμη άφησε αιχμές για στοιχηματισμό παραγόντων, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ασπάζεται αυτή την αντίληψη…
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου:

Αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την κλήρωση: «Κάθε κλήρωση έχει τα υπέρ και τα κατά. Νομίζω είναι ομαλή κλήρωση, τα ταξίδια είναι ομαλά, δεν έχουμε δύσκολες πόλεις. Θα δούμε. Νομίζω θα πάει καλά».

Εν συνεχεία μίλησε και για την βράβευση του Γιώργου Μπαρτζώκα ως κορυφαίου τεχνικού της Ευρωλίγκα την περασμένη σεζόν: «Αυτό το αναγνωρίζει πια όλη η Ευρώπη. Βλέπετε την καθολική αναγνώριση και το θαυμασμό που υπάρχει και σε επίπεδο διοικητικό και στους προπονητές και στους παίκτες οι οποίοι είναι περιζήτητοι παντού. Το μοντέλο δεν αλλάζει. Συγχαρητήρια στον κύριο Μπαρτζώκα για την καταπληκτική χρονιά που έκανε και για την τεράστια αυτή διάκριση. Πρώτη φορά Έλληνας προπονητής λαμβάνει αυτό το βραβείο».

Κατόπίν ρωτήθηκε και για το final-4 το οποίο τελικά θα γίνει στο Μιλάνο: «Είναι νωρίς ακόμα να λέμε για στόχους. Μακάρι να είμαστε εκεί, ποιος δεν θα το ήθελε; Νομίζω ότι το Μιλάνο είναι ιδανική επιλογή, είναι κοντά στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί φοιτητές στην Ιταλία και πολλοί Έλληνες. Νομίζω ότι είναι ιδανική επιλογή. Μακάρι να είμαστε εκεί».

Τέλος, στο περιθώριο της κλήρωσης ο κ. Αγγελόπουλος ρωτήθηκε και σχολίασε τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε πρόσφατη συνέντευξή του περί αθλητικών πλαισίων στην κατάκτηση των δυο τελευταίων ευρωπαϊκών τροπαίων από τον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω πως εννοεί ή ορίζει ο κ. Γιαννακόπουλος τα: “αθλητικά πλαίσια”.

Ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή, ανάλογα με το τι τον συμφέρει να υποστηρίξει. Για παράδειγμα, ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι υγιές και πολύ αθλητικό να διοικείς ή να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας και να στοιχηματίζεις στους αγώνες της. Φαντάζομαι βέβαια πως ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ασπάζεται αυτή την αντίληψη».