ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεν την παλεύει ο… Ντόρσεϊ

Ο Τζόι Ντόρσεϊ

Μπορεί να είναι γίγαντας…αλλά δεν παύει να είναι άνθρωπος.Φαίνεται λοιπόν ότι ο πρωταθλητισμός δεν είναι στο dna του κάθε αθλητή και έτσι ο Τζόι Ντόρσεϊ δεν δίστασε να αποκαλύψει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ότι κλαίει κάθε νύχτα, λόγω της μεγάλης πίεσης του πρωταθλητισμού και υπογράμμισε ότι θα τα παρατούσε όλα προκειμένου να ήταν και πάλι κοντά στην οικογένειά του…

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής: «Η ζωή μου: Κανένας δεν θα μπορούσε να μου πει ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια ότι η ζωή μου θα ήταν τόσο αγχώδης. Θα άφηνα την φήμη, τα λεφτά, τα πάντα για… «Οικογένεια πάλι μαζί», «Οι αγαπημένοι εδώ», «Κάποιον να μιλήσω», «Να ξημερώσει», «FoodStamps» (σ.σ. Υπάρχει ένα φιλαθρωπικό πρόγραμμα στην Αμερική με αυτό το όνομα), «Redlight-Greenlight», «Hiding-Ghost-Skee» (σ.σ. τα δύο τελευταία είναι κάποια παιχνίδια σαν το «κρυφτό» που προφανώς έπαιζε μικρός)».

Αμέσως μια ξαδέρφη του προσπάθησε να τον παρηγορήσει, λέγοντας του ότι μπορεί η οικογένεια τους να έχει σκορπιστεί εδώ κι εκεί, αλλά όσα θέλει ακόμη ισχύουν. Μάταια, όμως. Ο Τζόι συνέχισε να περιγράφει την κατάστασή του με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Κλαίω κάθε γαμ… νύχτα, ευχόμενος αυτό να ήταν ένας εφιάλτης. Μετά ξυπνάω γεμάτος απογοήτευση». Αρκετοί φίλοι του άφησαν μηνύματα συμπαράστασης και τον παρότρυναν να… κρατήσει γερά.