ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: “Ερυθρόλευκος” ο Περπέρογλου!

Η περίπτωσή του έτεινε να εξελιχθεί σε σίριαλ, το οποίο είχε πολλά επεισόδια, όμως πλέον έφτασε στο τέλος του και μάλιστα με ερυθρόλευκο “happy end”! Ο Στράτος Περπέρογλου θα βαδίσει στα χνάρια του Βασίλη Σπανούλη, μετακομίζοντας στον Ολυμπιακό, μετά από μία σημαντική διαδρομή στον “αιώνιο” αντίπαλο, Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές έδωσαν πριν από μερικές ώρες τα χέρια για μονοετές συμβόλαιο κι έτσι θα λάβει “σάρκα και οστά” η μετακόμιση του διεθνή φόργουορντ στον Πειραιά.

Πρόκειται για έναν “γάμο”, που θα γίνει με πέντε χρόνια καθυστέρηση, καθώς το καλοκαίρι του 2007 ο “Πέρπε” είχε βρεθεί μία… ανάσα από το λιμάνι, με τον Παναθηναϊκό να τον “κλέβει” τότε την τελευταία στιγμή, συνάπτοντας συμφωνία με τον Πανιώνιο. Η μεταπήδησή του από το ΟΑΚΑ στο ΣΕΦ είναι ουσιαστικά τελειωμένη.

Μπορεί μέχρι τώρα να μην έχουν πέσει υπογραφές, όμως μόνο με “θαύμα” θα χαλάσει το “deal”. Ο 27χρονος παίκτης θα περιμένει μέχρι αύριο βράδυ πρόταση από το εξωτερικό κι αν αυτή δεν έρθει, τότε θα τελειώσει και τυπικά η μετακόμισή του στον Πειραιά. Εξάλλου, τόσο καιρό βρίσκεται στην αναμονή και δεν έχει έρθει κάποια άλλη αξιόλογη προσφορά, πέραν από αυτή των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης!

Νίκος Βαγγέλης