ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: “Καψούρα” για Ντέιβις

2:15 μ.μ. | = 0 | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ |Μετά από την σχεδόν βέβαιη παραμονή του Βασίλη Σπανούλη, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επικεντρώνονται και στα υπόλοιπα θέματά τους ώστε να προχωρήσει σύντομα ο προγραμματισμός. Η προσθήκη των Σέντρικ Σίμονς και Μπρεντ Πέτγουεϊ ενίσχυσε την φροντ λάιν, όμως χρειάζονται τουλάχιστον δύο ακόμη προσθήκες, μετά από τις αποχωρήσεις των Κάιλ Χάινς, Γκιόργκι Σερμαντίνι, Πέρο Άντιτς και Τζος Πάουελ.

Μεγάλη προτεραιότητα είναι η απόκτηση του βασικού σέντερ, εκεί όπου μονοπωλεί του ενδιαφέροντος, η περίπτωση του Πολ Ντέιβις! O 29χρονος Αμερικανός παίκτης (2,11μ.) έκανε καταπληκτική σεζόν με την Χίμκι τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στην VTB καθώς είχε 13,4 πόντους και 5,5 ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να είναι περιζήτητος.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μεγάλη “καψούρα” μαζί του, οι Αγγελόπουλοι κυμαίνονται στο… ίδιο μήκος και από τη στιγμή που αποκτήθηκαν οι αθλητικοί Σίμος, Πέτγουεϊ, υπάρχει η… πολυτέλεια για έναν περισσότερο τεχνίτη ψηλό, ο οποίος απειλεί καλά και από μακρινή απόσταση.
Ο έμπειρος παίκτης έχει συμβόλαιο με την Χίμκι, όμως οι Αγγελόπουλοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν το μπάι-άουτ για να τον φέρουν στο λιμάνι, αρκεί ο ίδιος να έχει λογικές απαιτήσεις. Η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο, αν και παραμένει δύσκολη.
Νίκος Βαγγέλης