ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μονόδρομος… Βασίλης Καββαδάς!!!

1:45 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ |Σαν θέλει νύφη κι ο γαμπρός… θα (ξανα)έχει τύφλα ο πεθερός; Η διαφαινόμενη απώλεια του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που οδεύει προς τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αναγκάζει τον Ολυμπιακό να σκέφτεται εκ νέου το “plan B” και σε αυτό εντάσσεται το όνομα του Βασίλη Καββαδά!

Ο 22χρονος σέντερ με τα σπουδαία σωματικά και αθλητικά προσόντα, αποτελεί μία από τις μεγάλες μπασκετικές αδυναμίες του Γιώργου Μπαρτζώκα και ο προπονητής ποντάρει πολλά πάνω του για το μέλλον.
Ο διεθνής άσος του Πανιωνίου έχει συμβόλαιο με τον Ιστορικό έως το καλοκαίρι του 2014 και για να πιάσει λιμάνι, θα πρεπει πρώτα να καλυφθούν οι απαιτήσεις του Ηλία Λιανού. Πέρυσι, η υπόθεση είχε εξελιχθεί σε σίριαλ, με τον ισχυρό άνδρα του Πανιωνίου να λέει “όχι” σε πρόταση 300.000 ευρώ, όμως φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς το “θηρίο” των κυανέρυθρων είχε μικρό χρόνο συμμετοχής, γεγονός που μείωσε κάπως τις μετοχές του.
Από την άλλη, το ταλέντο και η προοπτική του, κρατούν την τιμή του σε υψηλά επίπεδα και οι Πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κλείσουν, από τη στιγμή που ελλείψει Ελλήνων σέντερ, η λύση του φαντάζει ουσιαστικά… μονόδρομος κι αν δεν υπάρξει “happy end” θα στραφούν σε κάτι λιγότερο ποιοτικό. Εκτός κι αν υπάρξει θεαματική αλλαγή σκηνικού όσον αφορά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη…
Νίκος Βαγγέλης