ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαρτζώκας κατά Γιαννακόπουλου

Στο κλίμα τρομοκρατίας του τελικού στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, που άφησε αιχμές και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
“Θα καταδικάσουμε όλοι όσα έγιναν σήμερα αλλά εγώ ξέρω ότι ο Χάινς στο ζέσταμα έφαγε φωτοβολίδα στο κεφάλι και έφυγε λιπόθυμος. Αυτό επηρέασε την ομάδα που μπήκε διστακτική και φοβισμένη, κάτι που είναι λογικό. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά, εμείς κάποια στιγμή γυρίσαμε αν και σε μέτρια μέρα και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες”

.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού κατέληξε: “Μέσα λοιπόν σε όλο αυτό το κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί στο μπάσκετ και την κοινωνία μας, όπου υπάρχει συνάθροιση, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ που δεν έγινε το παραμικρό επιτέθηκε στους διαιτητές και απειλούσε. Ο κ. Πηλοΐδης δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του, ο Κορομηλάς έλειπε από το σπίτι του και απειλείται και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν όρθιος και απειλούσε. Πώς μπορεί να γίνει ένα νορμάλ παιχνίδι κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μπράβο στον Παναθηναϊκό αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει να μας προβληματίσει ό,τι έγινε σήμερα”.