ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νέο πακέτο εισιτηρίων από την ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησε πώς αρχίζει νέο πακέτο εισιτηρίων για τα ματς των «ερυθρολεύκων», τόσο στο “Top-16” της Ευρωλίγκας, όσο και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την διάθεση μιας σειράς νέων πακέτων εισιτηρίων για τους αγώνες της ομάδας μας στο EUROLEAGUE TOP-16 και τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για τον 2ο γύρο του Πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν με ένα πακέτο εισιτηρίων για 7+1 αγώνες της ομάδας μας. Το πακέτο περιλαμβάνει τους 7 αγώνες του Ολυμπιακού για το TOP 16 καθώς και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για το Β’ γύρο του ελληνικού Πρωταθλήματος. Έτσι, όσοι προμηθευτούν με αυτά τα εισιτήρια για τους αγώνες στο TOP 16 της Euroleague εκτός της εγγυημένης θέσης τους για όλους τους σπουδαίους ευρωπαϊκούς αγώνες της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης, ουσιαστικά εξασφαλίζουν και εγγυημένο εισιτήριο για το ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό!

Υπάρχουν 4 κατηγορίες τιμών ανάλογα με το τμήμα και την θέση στο γήπεδο, ενώ όλοι οι κάτοχοι θα έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 10% για τις αγορές τους για τα Επίσημα Προϊόντα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και στον Επίσημο Κατάστημα.

Οι κατηγορίες για τους 7+1 πολύ σπουδαίους αγώνες είναι οι εξής:

ΤΟP 16 Pass 4: Τμήμα 326, τιμή 70 +10 ευρώ

TOP 16 Pass 3: Τμήμα 308, τιμή 105 + 15 ευρώ

TOP 16 Pass 2: Τμήμα 123, τιμή 175 + 25 ευρώ

TOP 16 Pass 1: Τμήμα 210, τιμή 210 + 30 ευρώ

Επιπρόσθετα, υπάρχουν ειδικές προσφορές για παρέες φιλάθλων καθώς για κάθε ομαδική αγορά 4 πακέτων (ανεξαρτήτου κατηγορίας) το 4ο πακέτο προσφέρεται σε τιμή 50% χαμηλότερη απο την αρχική.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σ’ όλους τους φιλάθλους που δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας, με την αφορμή της έναρξης του TOP 16 και των πολύ σημαντικών αγώνων που έρχονται, να παρακολουθήσουν από κοντά τα 7+1 πολύ σπουδαία αυτά παιχνίδια από τη θέση που θα επιλέξουν, την ίδια θέση σε κάθε αγώνα, σε πολύ προσιτές τιμές και χωρίς να χρειαστεί να μπαίνουν στην διαδικασία αγοράς μεμονωμένων εισιτηρίων για κάθε αγώνα. Επιπρόσθετα, τους προσφέρουμε την επιλογή να κάνουν την κράτηση τους για τον σπουδαίο αγώνα με τον Παναθηναϊκό (στα μέσα Φεβρουαρίου 2013) πολύ νωρίτερα, εγγυημένα και με πολύ απλό τρόπο, αποφεύγοντας έτσι την αυξημένη πιθανότητα να μην βρουν εισιτήριο λίγες ημέρες πριν τον αγώνα. Οι αγώνες που έρχονται είναι απο τους σημαντικότερους της φετινής σαιζόν και η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της. Επιπλέον, όλοι οι φίλαθλοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το οικονομικό πακέτο που τους εξυπηρετεί και να απολαύσουν έτσι 8 πολύ σπουδαίους αγώνες».

Οι κρατήσεις για τα πακέτα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου μέσω τηλεφώνου και απο τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η περίοδος διάθεσης των πακέτων θα είναι απο τις 17/12/2012 ώς τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για το TOP 16. Για την διάθεση των πακέτων μέσω internet (www.olympiacosbc.gr) θα υπάρξει νέα ανακοίνωση, μόλις οριστικοποιηθούν οι αγωνιστικές του TOP 16. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 4527471-3-4».