ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προς την έξοδο Άντιτς-Λο!

8:29 μ.μ. | = 0 | EUROLEAGUE | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ |

Δύσκολο να μείνει ο Πέρο Άντιτς

Μπορεί οι πιθανότητες παραμονής του Κάιλ Χάινς στον Ολυμπιακό να είναι σημαντικές, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και για τους Πέρο Άντιτς-Έισι Λο! Αμφότεροι είχαν μια εξαιρετική διετία στο λιμάνι, πραγματοποίησαν φοβερές εμφανίσεις στο Φάιναλ Φορ του Λονδίνου οι μετοχές τους έχουν εκτοξευτεί.

Το σίγουρο είναι πως βρίσκονται στα πλάνα του τεχνικού τιμ, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες παραμονής. Ο Πέρο Άντιτς ήταν εξαιρετικά ασταθής κατά τη διάρκεια της σεζόν, κι ως εκ τούτου δύσκολα θα γίνει μεγάλη πρόταση ανανέωσης στο σχετικά χαμηλό υπάρχον συμβόλαιό του. Οι Πειραιώτες εκτιμούν την προσφορά του, όμως υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, ενώ κι ο ίδιος ο Σκοπιανός θέλει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο, που μπορεί εύκολα να βρει.

Έχει πιθανότητες ο Έισι Λο

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Έισι Λο. Ο αριστερόχειρας γκαρντ ήρθε πέρυσι μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου από την Παρτιζάν και κατάφερε να αλλάξει τις ισορροπίες στην ομάδα, κατακτώντας δύο ευρωπαϊκά τρόπαια. Ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, που μπορούν να του δώσουν περισσότερα χρήματα και δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα, χωρίς πάντως να αποκλείεται η έκπληξη στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Νίκος Βαγγέλης