ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα δεδομένα για Τζαμόν Γκόρντον

7:28 μ.μ. | = 0 | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ |

Πολλές συμπάθειες έχει ο Τζαμόν

Ο Έισι Λο δείχνει να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού έχει αρχίσει να ερευνά σταδιακά την αγορά για την ανεύρεση του διαδόχου του, έχοντας σοβαρά στα υπόψιν του την περίπτωση του Τζαμόν Γκόρντον (Λούκας).
Ο Αμερικανός γκαρντ ταιριάζει… γάντι στην φιλοσοφία της ομάδας, καθώς βγάζει ενέργεια και ψυχή πάνω στο παρκέ, είναι σκληροτράχηλος στην άμυνα και παράλληλα βελτιώνεται διαρκώς επιθετικά. Τη σεζόν 2010-2011 φόρεσε με επιτυχία την ερυθρόλευκη φανέλα και έχει μεγάλο… ρεύμα μέσα στην ομάδα.

Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή η περίπτωσή του φαντάζει δύσκολη. Οι Πειραιώτες περιμένουν τις απαντήσεις των Βασίλης Σπανούλη-Κάιλ Χάινς, με συνέπεια να μην μπορούν αυτή τη στιγμή να γνωρίζουν πόσα χρήματα θα διαθέσουν για μεταγραφές. Μετά από μια εξαιρετική διετία σε Γαλατασαράι και Εφές Αναντολού, οι μετοχές του Τζαμόν Γκόρντον έχουν… εκτοξευτεί και το κασέ του είναι υψηλό. Δεν αποκλείεται να απασχολήσει σοβαρά αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο και… οικονομικότερο.
Νίκος Βαγγέλης