ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τόμιτς «Να διαχειριστούμε την κόπωση»

Την κόπωση θα πρέπει να διαχειριστεί ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Μίλαν Τόμιτς στο σημερινό (16/12, 13.00) παιχνίδι με τον Ηλυσιακό στο ΣΕΦ. «Πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση, τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική. Το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι επίπονο καθώς ακολουθούν ματς για το Κύπελλο, αλλά και την πρεμιέρα του TOP-16. Ο Ηλυσιακός δείχνει σημάδια βελτίωσης τελευταία και εμείς από τη μεριά μας πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί για να φτάσουμε στη νίκη».

Ο Κώστας Σλούκας από την πλευρά των παικτών ανέφερε: «Όπως έχει πει και ο κόουτς, ο ρυθμός των αγώνων είναι καταιγιστικός. Συνεπώς χρειάζεται ετοιμότητα από όλους μας ώστε να βγάζουμε στο παρκέ όσα ακριβώς θέλει. Ο Ηλυσιακός αξίζει του σεβασμού μας.

Πρέπει να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και τη δουλειά που κάνουμε και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και στη συνέχεια να ξεκουραστούμε καθώς έχουμε δύο μέρες ρεπό πριν αρχίσουμε και πάλι τις προπονήσεις ενόψει του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος».