ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χάινς “Στόχος μας η νίκη για την πρόκριση στα προημιτελικά”

7:27 μ.μ. | = 0 | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ |

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στη Χίμκι, για την τελευταία αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα, ώστε να μην έχει κανένα άγχος για την κατάταξη. του. Ο Κάιλ Χάινς μιλώντας για την αναμέτρηση με τους Ρώσους επεσήμανε ότι αν οι “ερυθρόλευκοι” αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Ο Αμερικανός σέντερ των Πρωταθλητών Ευρώπης είπε πως «είναι το πιο σημαντικό ματς της σεζόν ως τώρα. Θέλουμε τη νίκη για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στα προημιτελικά. Δεν έχουμε άλλη επιλογή» είπε ο 27χρονος σέντερ και στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «παρά τους πολλούς τραυματισμούς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Δεν επηρεαζόμαστε. 

Η ομάδα συνεχίζει να έχει προβλήματα τραυματισμών, αλλά πλέον έχουμε μάθει να ζούμε με αυτούς. Πολλές φορές τα πολλά προβλήματα τραυματισμών μας αναγκάζουμε να παίζουμε με διαφορετικά σχήματα, να έχουμε προβλήματα στις προπονήσεις, αλλά και στις συνθέσεις που πηγαίνουμε στα παιχνίδια. Δεν μπορούμε, όμως, να παραπονιόμαστε γι’ αυτό. Πλέον δεν αλλάζει και δεν μπορούμε να τα βάζουμε με την τύχη μας».

Σε ερώτηση για το εάν τον προβληματίζει το γεγονός πως ο Ολυμπιακός τελευταία δεν παίζει καλά στο ξεκίνημα των περισσοτέρων παιχνιδιών, ο Χάινς είπε πως «είναι κάτι που όλοι προσπαθούμε να διορθώσουμε. Είναι μια νέα… συνήθεια θα έλεγα. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε. Οι πολλοί τραυματισμοί έχουν επηρεάσει πολλούς παίκτες μας με αποτέλεσμα να έχουν δυσκολία να βρούνε ρυθμό. Αλλά όλοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια, να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Πλέον, όμως, έχουμε μπει στην τελική ευθεία της σεζόν. Εάν παίξουμε αύριο, αλλά και στη συνέχεια σύμφωνα με τις δυνατότητες μας τότε ο ουρανός είναι το ταβάνι μας».

Ο Αμερικανός σέντερ ρωτήθηκε και για τη δική του απόδοση που σχεδόν πάντα κινείται σε υψηλά στάνταρ. «Mπαίνω στο παρκέ και κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου. Αυτό κάνουν όλα τα παιδιά. Έτυχε κάποιες φορές που ήμουν εγώ σε καλύτερη μέρα, αλλά δεν έχει να κάνει με εμένα αποκλειστικά, γίνεται ομαδική δουλειά».

Βαρβάρα Φανίδη