ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Dunston, the terminator (VIDEOS)

3:42 π.μ. | = 0 | VIDEO | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ |Στο ξεκίνημα της σεζόν 2011-2012, ο Μπράιντ Ντάνστον πέρασε και… δεν ακούμπησε από τον Άρη, όμως μετά από εκείνο το “χαστούκι”, πείσμωσε, δούλεψε σκληρά και ετοιμάζεται να μας… ξανασυστηθεί, αυτή τη φορά ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Όσοι παρακολούθησαν πέρυσι την LEGA A αδυνατούν να πιστέψουν πως πρόκειται για τον ίδιο παίκτη. Είδαν έναν Ντάνστον να “βγάζει μάτια” με την φανέλα της Βαρέζε και να την οδηγεί μετά από καιρό σε πρωταγωνιστική πορεία.
Τα αθλητικά του προσόντα είναι αξιοθαύμαστα, ενώ έχει και πολλή δύναμη. Με την Βαρέζε σάρωσε τα πάντα, καθώς ήταν πρώτος σε αξιολόγηση, κοψίματα και κλεψίματα ολόκληρου του πρωταθλήματος, ενώ ήταν αποδοτικός επίσης σε σκοράρισμα και ριμπάουντ. Το “πακέτο” δείχνει πλήρες, όμως πολλές φορές οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια και… απατούν. Συχνά παίζει ρόλο και το πόσο ταιριάζει ένας παίκτης στην ομάδα. Ο Ντάνστον του Άρη έμοιαζε λίγος. Ο Ντάνστον του Ολυμπιακού (αν αποκτηθεί οριστικά) μπορεί να αποδειχτεί κελεπούρι, ή και φούσκα. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ρίσκο και μένει να δούμε αν θα βγει…

Το βίντεο με τις αμυντικές του ικανότητες

Οι επιθετικές του ικανότητες…


Και ένα γενικό από φέτος με την Βαρέζε…