ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ: Χαρούμενος που το πήρε η ομάδα μου

10:46 π.μ. | = 0 | ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ |

Χαρούμενος και ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας σε εκδήλωση του Κολεγίου Αθηνών, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από την Παρτιζάν, ενώ αίσθηση προκάλεσε η… μη αναφορά του ονόματος του Βασίλη Σπανούλη.

Αποσπάσματα από όσα δήλωσε ο “Ζοτς”:

Για την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό:

“Κύριοι καλησπέρα σας. Είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα για μένα σήμερα. Ξέρετε, η ομάδα μου κατέκτησε και πάλι το πρωτάθλημα! Απέναντι σε μια ομάδα μάλιστα που έχει τον σεβασμό μας για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού. Κι είναι διπλή χαρά για μένα σήμερα, γιατί εκτός από τον Παναθηναϊκό, και η ομάδα μου στη Σερβία, η Παρτιζάν νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα. Καταλαβαίνετε πως για μένα είναι μια ιδιαίτερη μέρα η σημερινή και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου εδώ για αυτό που πέτυχε”.

Για τη σημασία του αρχηγού σε μια ομάδα:

“Στον πρώτο μου χρόνο, σε ένα παιχνίδι στη Δάφνη, ο Αλβέρτης δεν έπαιξε καθόλου. Προερχόταν από τραυματισμό, ήθελε πολύ να παίξει κι έκανε θέμα στα αποδυτήρια. Την επόμενη μέρα τον φώναξα και του μίλησα. Του είπα ότι ενημέρωσα τον κύριο Παύλο και τον κύριο Θανάση ότι θέλω να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Με κοίταξε έκπληκτος. Του είπα όμως, ότι θα κάνει αυτό που του λέω και θα γίνει ο αρχηγός που θέλω. Κι έτσι, μετά από ένα διάστημα, δεν χρειαζόταν να πάω στα αποδυτήρια να μιλήσω στους παίκτες σε κάποιες στιγμές. Μιλούσε ο Φράνκι και ήταν σαν να μιλούσα εγώ. Κι ίσως ήταν καλύτερο για τους υπόλοιπους παίκτες που τους μιλούσε ο Αλβέρτης και όχι εγώ”.

Τελειώνοντας και με αφορμή ένα βίντεο από το αποχαιρετιστήριο ματς του Αλβέρτη, ο “Ζοτς”… δεν ανέφερε το όνομα του Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Από εκείνο το παιχνίδι τρεις παίκτες φοράνε τώρα μια άλλη φανέλα. Ο Σερμαντίνι, ο Περπέρογλου κι… ένας ακόμα”, είπε ξεχνώντας επιμελώς το όνομα του αρχηγού του Ολυμπιακού, στον οποίο φέρει βαρέως τη στάση του στο θέμα της φυγής του απ΄ τον Παναθηναϊκό!