ΟΦΗ: Κώστας Οικονομάκης στο basketworld “Θέλω να δουλέψω στην Κρήτη”

Αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσο αφορά τον νέο προπονητή του ΟΦΗ με τον Κώστα Οικονομάκη να έχει σαφή προβάδισμα έναντι των Νίκο Καραγιάννη και Γιάννη Σμυρνιώτη.
Σε επικοινωνία που είχε το basketwolrd.gr με τον Κώστα Οικονομάκη, ο Έλληνας τεχνικός μας παραδέχθηκε ότι η ομάδα του Ηρακλείου του έχει καταθέσει πρόταση, και ότι είναι πρόθυμος να εργαστεί στον ΟΦΗ, καθώς πιστεύει ότι η ομάδα της Κρήτης μπορεί να πρωταγωνιστήσει.Επίσης μας τόνισε ότι αύριο Τετάρτη 1/8 θα είναι η μέρα της κρίσης όσο αφορά το αν θα καθίσει τον πάγκο των “μελανόλευκων”. Όσο αφορά τις περιπτώσεις του Νίκου Καραγιάννη και Γιάννη Σμυρνιώτη αυτές δείχνουν να κολλάνε στο διαδικαστικό καθώς πρέπει να υπάρξει και η σχετική επαγγελματική μετάθεση ώστε να μεταβούν στην Κρήτη, αν και ο Γιάννης Σμυρνιώτης αποτελεί διακαή πόθο της διοίκησης της ομάδας.

Ο Οικονομάκης επί τέσσερα χρόνια ήταν στον πάγκο της ΑΕΚ Άργους την οποία ανέβασε ως την Α2, κάνοντας εκπληκτική δουλεία ενώ πέρασε και από την ΑΕΚ, ενώ τελείωσε την χρονιά στον Ολυμπιονική Αρχαίας Ολυμπίας, έχοντας παντού να επιδείξει πολύ καλή και μεθοδική δουλεία.

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Κώστας Μπαλαφάς, και Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου.Θωμάς Κυρίτσης

 

Ο Κώστας Οικονομάκης