Ο Γιώργος Αποστολίδης στο Basketball Camp του ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

Το Basketball Summer Camp του ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ Θεσσαλονίκης, όπου υπεύθυνοι είναι οι ταλαντούχοι προπονητές των υποδομών του συλλόγου: Αλέξανδρος Σκεπαριανός και Απόστολος Καλογιαννίδης, επισκέφτηκε ο Γιώργος Αποστολίδης.

Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε στους νεαρούς αθλητές για την ψυχολογία του αθλητή πριν αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα. Επίσης στάθηκε στην συγκέντρωση που πρέπει να έχει ο αθλητής στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις.

Επίσης, επιβράβευσε τα νεαρά παιδιά για την συμμετοχή τους στο camp, βεβαιώνοντάς τους ότι μέσα από την συνεχή προπόνηση οι κόποι τους θα ανταμειφθούν.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ακολούθησαν οι ερωτήσεις από τους αθλητές και τους προπονητές στον Γιώργο Αποστολίδη ο οποίος δεν άφησε παραπονεμένους τους νεαρούς θαυμαστές του αφού συμμετείχε στα διαγωνιστικά παιχνίδια, φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε αυτόγραφα.

Ο ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ευχαριστεί θερμά τον αθλητή καθώς η παρουσία του στο Basketball Camp τιμάει ιδιαιτέρως τον σύλλογο και του εύχεται κάθε ομαδική και προσωπική επιτυχία.