ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Εντυπωσιακές προπονήσεις και φυσική κατάσταση υπό τον Νίκο Σισμανίδη!!!

2:31 μ.μ. | = 0 | Α2 | ΠΑΓΚΡΑΤΙ |

Με πολύ μεγάλη όρεξη και ένταση γίνονται οι προπονήσεις στο Μετς υπό τον Ντίνο Καλαμπάκο και των συνεργατών του, με πολλά νέα παιδιά, αλλά και έμπειρους και καταξιωμένους παίκτες να λαμβάνουν μέρος.

Εκτός από το δέλεαρ που προσφέρει ο σύλλογος, οι φιλοδοξίες του νέου προπονητή, σημαντικό ρόλο παίζει και ο Νίκος Σισμανίδης.

Τα λόγια είναι περιττά όταν αναφερόμαστε στον Νίκο Σισμανίδη, τον άνθρωπο που γύμνασε την Εθνική Ελλάδος το 1987, μια ομάδα που  έφτασε στο χρυσό μετάλλιο.

Ήταν τόσος ο ζήλος του αλλά και η ποιότητα τους ως γυμναστής καθώς το 1983 όταν η Εθνική έκανε κάποιες ήττες από υποδεέστερους αντιπάλους προσέγγισε τον τότε εκλέκτορα Κώστα Πολίτη και του είπε: “Μετά το 1983, το Ευρωμπάσκετ της Γαλλίας, όπου χάσαμε από όλες τις ομάδες με 2-3 πόντους, προβληματίστηκα. Πήγα στον Πολίτη και του είπα: “Αυτούς τους πόντους μπορούμε να τους κερδίσουμε. Θέλεις να αναλάβω τη φυσική κατάσταση

Ο Σισμανίδης θα είναι ο γυμναστής στην φετινή νέα προσπάθεια τον “ροσονέρι” και τα λόγια που ακούγονται για την τακτική του και την προπόνηση του είναι εντυπωσιακά.

Θωμάς Κυρίτσης